Привітання до Дня знань
Привітання до Дня знань

Привітання до Дня знань

З початком нового навчального року! Все буде Україна!

Шановна люботинська спільното, щиро вітаю з початком нового навчального року – Днем знань! 

1 вересня – хвилююче свято для учнів, їх батьків і вчителів. Традиційно цього дня в усіх освітніх закладах голосно лунав шкільний дзвоник, сповіщаючи про новий етап шкільного життя. Але вже вдруге початок навчального року відбувається в період, коли Україна веде боротьбу з жорстоким ворогом за право на існування, за своє майбутнє. І батьки наших школярів зараз на передовій зі зброєю в руках відважно захищають державу від російського агресора. Захищають, щоб було майбутнє у дітей і онуків, захищають їх право здобувати освіту українською мовою в українській школі та знати історію своєї країни. Пам’ятаймо, що можливістю навчатися завдячуємо героїчним Збройним силам України. Та ми всі віримо, що дух єдності і патріотизму народу приведе нас до Перемоги, яка відкриє нашим дітям нові можливості для реалізації здібностей у вільній, безпечній і квітучій Україні.

Шановні освітяни, вам довірено найбільше багатство нашої України – діти, її гордість, її майбутнє. Впевнений, що ми разом зможемо забезпечити якісний освітній процес, щоб виховати їх ще розумнішими і патріотичнішими.

Усім школярам бажаю, щоб навчальний рік пройшов у мирній, спокійній атмосфері, подарував багато хороших емоцій і збагатив кожного новими знаннями. Тож, впевнено підкоряйте найскладніші вершини знань і завжди пам’ятайте, що ви – українці!  Зростайте в любові до України і вірте в нашу Перемогу!

З початком нового навчального року! Все буде Україна!

 

 

               З найкращими побажаннями міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО

 

Переглядів: 144
Дата публікації: 10:20 01.09.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>