Вшановуємо пам'ять героїв
Вшановуємо пам\

Вшановуємо пам'ять героїв

29 серпня – День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

 
Українці в усі часи понад усе цінували і цінують свою свободу. І значною мірою через це воювати нам доводилось багато і часто. Доводиться і нині. Наша держава зараз проживає дуже складний період, і, на жаль, ціною здоров'я і життя захисників здобуває незалежність.  Серед захисників не лише військовослужбовці, а й бійці тероборони та всі ті, хто взяв до рук зброю.
У боях за Україну під час виконання завдань, спрямованих на забезпечення заходів з національної безпеки, оборони, відсічі й стримування збройної агресії, загинули наші земляки. Як гірко усвідомлювати втрату знайомих тобі людей.  На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати.
З нагоди цієї сумної дати у читальному залі Люботинської публічної бібліотеки  організована тематична добірка матеріалів, присвячена пам’яті загиблим добровольцям і землякам.
Манченківська бібліотека-філія оформила книжкову виставку "Українці – нація Героїв".
Травнева бібліотека-філія провела урок мужності "Вони полягли за вільну Україну".
Гиївська бібліотека-філія провела бесіду  «Пам’ятаємо Героїв!».
Відеоролик вшанування пам’яті загиблих героїв нашої громади, які ціною свого життя відстоювали суверенітет, територіальну цілісність та незалежність України, підготував Люботинський міський будинок культури
У приміщені Люботинського міського краєзнавчого музею біля стенду пам’яті загиблих люботинців «Герої не вмирають» мешканці громади, рідні та близькі загиблих  схиляють голову на знак пам’яті про їх безсмертний подвиг.
Кожен наш громадянин має внутрішню потребу шанувати своїх героїв. Висловлюємо глибокі співчуття рідним і близьким полеглих захисників і поділяємо тяжкий біль утрати.
Вічна пам’ять загиблим!  
Слава і честь живим захисникам!
 
Відділ культури, молоді та спорту
Люботинської міської ради
Альбом: Вшановуємо пам'ять героїв
Альбом: Вшановуємо пам'ять героїв
Альбом: Вшановуємо пам'ять героїв
Переглядів: 188
Дата публікації: 13:08 29.08.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>