МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ
МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ

12 серпня увесь світ, і Україна, відзначають День молоді.

 Минулого року Указом Президента святкування Дня молоді в нашій державі перенесено з останньої неділі червня на 12 серпня - саме в цей день відзначають і Міжнародний день молоді. Причина – ініціатива молодіжних рухів та організацій України та підтримка інтеграції української молоді до європейської спільноти.

Щороку ООН визначає окрему тему для відзначення Дня молоді. В Україні головною ідеєю цьогорічного свята став слоган «Молодь, яка вражає». Саме сьогодні, коли країна мужньо протистоїть агресору, важливо продемонструвати величезний внесок молодих українців в наближення нашої перемоги, причому не лише на передовій, а й на інших фронтах боротьби з рашизмом: волонтерському, інформаційному, освітньому, культурному, економічному, спортивному тощо.

Люботинська публічна бібліотека активно відзначила Міжнародний день молоді. Було проведено тематичний квіз «Ми юний цвіт нової України». Учасники заходу  з великим ентузіазмом виконували завдання, всі отримали призи від відділу культури, молоді та спорту Люботинської міської ради. На абонементі протягом тижня діє книжкова виставка «Молодь читає, Україна процвітає», де молодь має змогу ознайомитися з  літературою на будь який смак. Люботинська бібліотека для дітей підготувала книжкову виставку «Молодь читає сучасну українську!».

Активно долучилисядо відзначення бібліотеки-філії: Старо-люботинська бібліотека-філія провела годину спілкування «Героїчна молодь України – патріотичний приклад для всього світу», Манченківськата Травнева бібліотеки-філії провели години спілкування «Молодь та юнацтво сучасної України».

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань. Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, скоро будуть визначати шляхи розвитку України.

Вітаємо молодь громади з наступаючим святом!

Директор КЗ «Люботинська ПБ ЛМР ХО»  Олена АЛІСОВА

Альбом: МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ
Альбом: МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ
Переглядів: 257
Дата публікації: 14:28 11.08.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>