Офіційний сайт Люботинської
міської ради, виконавчого комітету
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Субсидії для населення
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Анонс подій
Нові та оновлені сторінки
Проєкти рішень виконкому на січень   12.12.2019
Засідання виконавчого комітету Люботинської міської ради від 10.12.2019 р.   12.12.2019
LХXVII (позачергова) сесії Люботинської міської ради VІІ скликання від 10.12.2019   12.12.2019
Розпорядження № 315 від 11.12.2019 року "Про скликання LXXVIII(позачергової) сесії Люботинської місь   12.12.2019
У зв’язку з аварійно-відновлюваними роботами по в/д Матросова,5 12.12.2019 року з 11-00 до 17-00 буд   12.12.2019
Відключення водопостачання по вул. Лермонтова, 10 12.12.2019 року з 09-30 до 17-00   12.12.2019
Проєкт рішення "Про міський бюджет міста Люботина на 2020 рік"   11.12.2019
Люботинська дільниця електричних мереж повідомляє: відключення електропостачання 16.12.19 з 10:00 –    11.12.2019
Проєкт рішення "Про затвердження на посаду першого заступника міського голови з питань діяльності ви   11.12.2019
Відключення водопостачання по пров. Річному, 13 11.12.2019 року до 17-00   11.12.2019
Посилання
  
Пошук
Люботин | Видатні особистості | Барабаш Роман - режиссер-постановник
Барабаш Роман - режиссер-постановник
Роман Барабаш режиссер-постановник
 
1975 року народження. Закінчив у м.Люботині ЗОШ№4.
У  2005 році закінчив КНУТКіТ ім.І.К.Карпенка-Карого. У 2016 році був признаний Кращим телевізійним режисером України.
Академік Українскої Телевізійної Академії.
Фильмографія:
Режисер-постановник:
Т/ф "Кровь Ангела" (2018, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Подари мне жизнь" (2017, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Балерина" (2017, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Завещание принцессы" (2017, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Прости" (2016, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Экспресс-командировка" (2016, комедия, 4 серии)
Т/ф "Чёрный цветок" (2016, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Время дочерей" (2015, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Плохая соседка" (2015, комедия)
Т/ф "Золотая невеста" (2014, комедия)
Т/ф "Любопытная Варвара - 2" (2014, комедия, 8 серий)
Т/ф "Партия для Чемпионки" (2013, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Шеф полиции" (2013, иронический детектив, 4 серии)
Т/ф "Домоправитель" (2013, комедия)
Т/ф "Хвост" (2012, иронический детектив, 20 серий) 
Т/ф "Любовь на два полюса" (2011, мелодрама)
Т/ф "Несколько призрачных дней" (2009, мистика)
Т/ф "Заходи - не бойся, выходи - не плачь" (2008, комедия)
Т/ф "Моя мама - Снегурочка" (2007, мелодрама)
 
Автор сценарія:
Т/ф "Моя мама - Снегурочка" (2007, мелодрама)
 
Переможець у номінації "Кращий телевізійний режисер України" премії "Телетриумф-2016" (фільм "Черный цветок" отримав нагороди у трьох номінаціях)
Т/ф "Любовь на два полюса" посів 6 місце у рейтингу ТОП-15 фільмів, які демонстрували на ТВ СНГ протягом 2012 року.
Володар PLATINUM REMI AWARD на Міжнародному фестивалі незалежного кіно «WorldFest Houston Film Festival» (Х'юстон, США, 2009)
Дипломант фестивалю «Пролог» (2005, три премії)
Приз глядацьких симпатій фестивалю «Відкрита ніч» (Київ, 2005)
Переможець Голландського фестивалю сценарних робіт (Київ, 2002)
Переглядів: 356
Дата публікації: 15:47 24.09.2018
Версія для слабо- зорих