Люботин | Видатні особистості | Барабаш Роман - режиссер-постановник
Барабаш Роман - режиссер-постановник
Роман Барабаш режиссер-постановник
 
1975 року народження. Закінчив у м.Люботині ЗОШ№4.
У  2005 році закінчив КНУТКіТ ім.І.К.Карпенка-Карого. У 2016 році був признаний Кращим телевізійним режисером України.
Академік Українскої Телевізійної Академії.
Фильмографія:
Режисер-постановник:
Т/ф "Кровь Ангела" (2018, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Подари мне жизнь" (2017, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Балерина" (2017, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Завещание принцессы" (2017, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Прости" (2016, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Экспресс-командировка" (2016, комедия, 4 серии)
Т/ф "Чёрный цветок" (2016, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Время дочерей" (2015, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Плохая соседка" (2015, комедия)
Т/ф "Золотая невеста" (2014, комедия)
Т/ф "Любопытная Варвара - 2" (2014, комедия, 8 серий)
Т/ф "Партия для Чемпионки" (2013, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Шеф полиции" (2013, иронический детектив, 4 серии)
Т/ф "Домоправитель" (2013, комедия)
Т/ф "Хвост" (2012, иронический детектив, 20 серий) 
Т/ф "Любовь на два полюса" (2011, мелодрама)
Т/ф "Несколько призрачных дней" (2009, мистика)
Т/ф "Заходи - не бойся, выходи - не плачь" (2008, комедия)
Т/ф "Моя мама - Снегурочка" (2007, мелодрама)
 
Автор сценарія:
Т/ф "Моя мама - Снегурочка" (2007, мелодрама)
 
Переможець у номінації "Кращий телевізійний режисер України" премії "Телетриумф-2016" (фільм "Черный цветок" отримав нагороди у трьох номінаціях)
Т/ф "Любовь на два полюса" посів 6 місце у рейтингу ТОП-15 фільмів, які демонстрували на ТВ СНГ протягом 2012 року.
Володар PLATINUM REMI AWARD на Міжнародному фестивалі незалежного кіно «WorldFest Houston Film Festival» (Х'юстон, США, 2009)
Дипломант фестивалю «Пролог» (2005, три премії)
Приз глядацьких симпатій фестивалю «Відкрита ніч» (Київ, 2005)
Переможець Голландського фестивалю сценарних робіт (Київ, 2002)
Переглядів: 935
Дата публікації: 15:47 24.09.2018
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Субсидії для населення
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Анонс подій
Подій не заплановано
Територіальна виборча комісія інформує
Нові та оновлені сторінки
Розпорядження № 196 "Про скликання XCII (позачергової) сесії Люботинської міської ради VII скликання   24.09.2020
Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення ЛМР від 17 грудня 2019 року №569 «Про міський бюджет мі   24.09.2020
В зв’язку з ремонтними роботами 25.09.2020 р. з 09:00 - до 17:00 буде припинено подачу електроенергі   24.09.2020
У зв’язку з аварійно-ремонтними роботами по вул. Громова буде відключення водопостачання з 09.00-17.   24.09.2020
В зв’язку з ремонтними роботами 28.09.2020 р. з 09:00 - до 17:00 буде припинено подачу електроенергі   23.09.2020
Оголошується конкурс на посаду директора Люботинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Люб   23.09.2020
У зв’язку з аварійною ситуацією на водозаборі по вул. Рябінова 23.09.2020 року до 17-00 (орієнтовно)   23.09.2020
XСІ сесія Люботинської міської ради VII скликання 22 вересня 2020 року   22.09.2020
У зв’язку з проведенням ремонтних робіт по вул. Шмідта 22.09.2020 року з 12.00 до 17.00 (орієнтовно)   22.09.2020
В зв’язку з ремонтними роботами буде припинено подачу електроенергії   21.09.2020
Посилання
  
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>