Люботин | Видатні особистості | Барабаш Роман - режиссер-постановник
Барабаш Роман - режиссер-постановник
Роман Барабаш режиссер-постановник
 
1975 року народження. Закінчив у м.Люботині ЗОШ№4.
У  2005 році закінчив КНУТКіТ ім.І.К.Карпенка-Карого. У 2016 році був признаний Кращим телевізійним режисером України.
Академік Українскої Телевізійної Академії.
Фильмографія:
Режисер-постановник:
Т/ф "Кровь Ангела" (2018, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Подари мне жизнь" (2017, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Балерина" (2017, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Завещание принцессы" (2017, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Прости" (2016, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Экспресс-командировка" (2016, комедия, 4 серии)
Т/ф "Чёрный цветок" (2016, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Время дочерей" (2015, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Плохая соседка" (2015, комедия)
Т/ф "Золотая невеста" (2014, комедия)
Т/ф "Любопытная Варвара - 2" (2014, комедия, 8 серий)
Т/ф "Партия для Чемпионки" (2013, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Шеф полиции" (2013, иронический детектив, 4 серии)
Т/ф "Домоправитель" (2013, комедия)
Т/ф "Хвост" (2012, иронический детектив, 20 серий) 
Т/ф "Любовь на два полюса" (2011, мелодрама)
Т/ф "Несколько призрачных дней" (2009, мистика)
Т/ф "Заходи - не бойся, выходи - не плачь" (2008, комедия)
Т/ф "Моя мама - Снегурочка" (2007, мелодрама)
 
Автор сценарія:
Т/ф "Моя мама - Снегурочка" (2007, мелодрама)
 
Переможець у номінації "Кращий телевізійний режисер України" премії "Телетриумф-2016" (фільм "Черный цветок" отримав нагороди у трьох номінаціях)
Т/ф "Любовь на два полюса" посів 6 місце у рейтингу ТОП-15 фільмів, які демонстрували на ТВ СНГ протягом 2012 року.
Володар PLATINUM REMI AWARD на Міжнародному фестивалі незалежного кіно «WorldFest Houston Film Festival» (Х'юстон, США, 2009)
Дипломант фестивалю «Пролог» (2005, три премії)
Приз глядацьких симпатій фестивалю «Відкрита ніч» (Київ, 2005)
Переможець Голландського фестивалю сценарних робіт (Київ, 2002)
Переглядів: 1338
Дата публікації: 15:47 24.09.2018
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Субсидії для населення
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Нові та оновлені сторінки
VI (позачергова) сесія Люботинської міської ради VIII скликання від 02.03.2021 р.   03.03.2021
В зв’язку з ремонтними роботами буде припинено подачу електроенергії   03.03.2021
Засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на посаду директора Люботинської гімназії №5 Лю   03.03.2021
В зв’язку з ремонтними роботами 03.02.2021 р. з 09:00 - до 17:00 буде припинено подачу електроенергі   03.03.2021
Реєстрація декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам закон   02.03.2021
Проєкт рішення "Про роботу КНП «Люботинська міська лікарня» Люботинської міської ради у 2020 році" с   02.03.2021
В зв’язку з ремонтними роботами 05.03.2021 р. та 12.03.2021 р. з 10:00 - до 17:00 буде припинено под   01.03.2021
Проєкт рішення "Про встановлення скоригованих тарифів на виробництво, постачання теплової енергії та   01.03.2021
Проєкти рішень на позачергову сесію   01.03.2021
Розпорядження № 60 від 26 лютого 2021 року "Про скликання VI (позачергової) сесії Люботинської міськ   26.02.2021
Посилання
  
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>