Офіційний сайт Люботинської
міської ради, виконавчого комітету
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Субсидії для населення
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Анонс подій
Подій не заплановано
Нові та оновлені сторінки
Відключення електропостачання 13 та 21 квітня 2020 року   03.04.2020
Про особливості надання житлових субсидій в період карантину   03.04.2020
Щодо повідомлення про зміни та відповідальність громадян, які отримують житлову субсидію!   03.04.2020
Звіт про проведену роботу Люботинським КЖРЕП ЛМРХО з 30.03.2020 року по 03.04.2020 року з обслуговув   03.04.2020
У зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт на централізованій мережі водопостачання по пров. М   03.04.2020
Звіт про проведену роботу Водопровідно-каналізаційним комунальним управлінням Люботинської міської р   03.04.2020
Проєкт рішення "Про проведення у місті щорічної всеукраїнської весняної акції з благоустрою «За чист   02.04.2020
Проєкт рішення "Про надання дозволу на видалення дерев по вул. Шевченка (центральний парк м. Люботин   02.04.2020
Проєкт рішення "Про внесення змін до рішення ЛМР від 17 грудня 2019 року №569 «Про міський бюджет мі   02.04.2020
Проєкт рішення "Про затвердження посадового складу міської комісії з питань техногенно-екологічної б   02.04.2020
Посилання
  
Пошук
Люботин | Видатні особистості | Барабаш Роман - режиссер-постановник
Барабаш Роман - режиссер-постановник
Роман Барабаш режиссер-постановник
 
1975 року народження. Закінчив у м.Люботині ЗОШ№4.
У  2005 році закінчив КНУТКіТ ім.І.К.Карпенка-Карого. У 2016 році був признаний Кращим телевізійним режисером України.
Академік Українскої Телевізійної Академії.
Фильмографія:
Режисер-постановник:
Т/ф "Кровь Ангела" (2018, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Подари мне жизнь" (2017, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Балерина" (2017, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Завещание принцессы" (2017, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Прости" (2016, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Экспресс-командировка" (2016, комедия, 4 серии)
Т/ф "Чёрный цветок" (2016, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Время дочерей" (2015, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Плохая соседка" (2015, комедия)
Т/ф "Золотая невеста" (2014, комедия)
Т/ф "Любопытная Варвара - 2" (2014, комедия, 8 серий)
Т/ф "Партия для Чемпионки" (2013, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Шеф полиции" (2013, иронический детектив, 4 серии)
Т/ф "Домоправитель" (2013, комедия)
Т/ф "Хвост" (2012, иронический детектив, 20 серий) 
Т/ф "Любовь на два полюса" (2011, мелодрама)
Т/ф "Несколько призрачных дней" (2009, мистика)
Т/ф "Заходи - не бойся, выходи - не плачь" (2008, комедия)
Т/ф "Моя мама - Снегурочка" (2007, мелодрама)
 
Автор сценарія:
Т/ф "Моя мама - Снегурочка" (2007, мелодрама)
 
Переможець у номінації "Кращий телевізійний режисер України" премії "Телетриумф-2016" (фільм "Черный цветок" отримав нагороди у трьох номінаціях)
Т/ф "Любовь на два полюса" посів 6 місце у рейтингу ТОП-15 фільмів, які демонстрували на ТВ СНГ протягом 2012 року.
Володар PLATINUM REMI AWARD на Міжнародному фестивалі незалежного кіно «WorldFest Houston Film Festival» (Х'юстон, США, 2009)
Дипломант фестивалю «Пролог» (2005, три премії)
Приз глядацьких симпатій фестивалю «Відкрита ніч» (Київ, 2005)
Переможець Голландського фестивалю сценарних робіт (Київ, 2002)
Переглядів: 548
Дата публікації: 15:47 24.09.2018
Версія для слабо- зорих