Люботинська МТГ | місто Люботин | Видатні особистості | Барабаш Роман - режиссер-постановник
Барабаш Роман - режиссер-постановник
Роман Барабаш режиссер-постановник
 
1975 року народження. Закінчив у м.Люботині ЗОШ№4.
У  2005 році закінчив КНУТКіТ ім.І.К.Карпенка-Карого. У 2016 році був признаний Кращим телевізійним режисером України.
Академік Українскої Телевізійної Академії.
Фильмографія:
Режисер-постановник:
Т/ф "Кровь Ангела" (2018, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Подари мне жизнь" (2017, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Балерина" (2017, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Завещание принцессы" (2017, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Прости" (2016, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Экспресс-командировка" (2016, комедия, 4 серии)
Т/ф "Чёрный цветок" (2016, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Время дочерей" (2015, мелодрама, 8 серий)
Т/ф "Плохая соседка" (2015, комедия)
Т/ф "Золотая невеста" (2014, комедия)
Т/ф "Любопытная Варвара - 2" (2014, комедия, 8 серий)
Т/ф "Партия для Чемпионки" (2013, мелодрама, 4 серии)
Т/ф "Шеф полиции" (2013, иронический детектив, 4 серии)
Т/ф "Домоправитель" (2013, комедия)
Т/ф "Хвост" (2012, иронический детектив, 20 серий) 
Т/ф "Любовь на два полюса" (2011, мелодрама)
Т/ф "Несколько призрачных дней" (2009, мистика)
Т/ф "Заходи - не бойся, выходи - не плачь" (2008, комедия)
Т/ф "Моя мама - Снегурочка" (2007, мелодрама)
 
Автор сценарія:
Т/ф "Моя мама - Снегурочка" (2007, мелодрама)
 
Переможець у номінації "Кращий телевізійний режисер України" премії "Телетриумф-2016" (фільм "Черный цветок" отримав нагороди у трьох номінаціях)
Т/ф "Любовь на два полюса" посів 6 місце у рейтингу ТОП-15 фільмів, які демонстрували на ТВ СНГ протягом 2012 року.
Володар PLATINUM REMI AWARD на Міжнародному фестивалі незалежного кіно «WorldFest Houston Film Festival» (Х'юстон, США, 2009)
Дипломант фестивалю «Пролог» (2005, три премії)
Приз глядацьких симпатій фестивалю «Відкрита ніч» (Київ, 2005)
Переможець Голландського фестивалю сценарних робіт (Київ, 2002)
Переглядів: 1655
Дата публікації: 15:47 24.09.2018
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Субсидії для населення
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Нові та оновлені сторінки
Проєкт рішення "Про внесення змін та доповнень до Програми соціального та економічного розвитку Любо   25.10.2021
Проєкт рішення "Про влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя"   25.10.2021
27.10.2021 з 09:00 до 17:00 у зв'язку з проведенням ремонтних робіт буде припинено подачу електроене   25.10.2021
Щеплення на базі КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги"   23.10.2021
Щеплення на базі КНП "Люботинська міська лікарня"   23.10.2021
У зв’язку з підключенням централізованої мережі водопостачання по вул. Партизанська 23.10.2021 року    23.10.2021
Положення про орган самоорганізації населення "Райдужний"   22.10.2021
Положення про орган самоорганізації населення "Прогресивний"   22.10.2021
Рішення ХV сесії VIII скликання від 28 вересня 2021 року №787 "Про надання дозволу на створення орга   22.10.2021
Перелік виконаних робіт по благоустрою міста Виробничим управлінням комунального господарства по м.    22.10.2021
Посилання
  
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>