Шановні друзі!
Шановні друзі!

Шановні друзі!

У зв’язку з технічними проблемами офіційний сайт Люботинської міської ради http://lubotin-rada.gov.ua/ припинив своє існування та перейшов на більш сучасну платформу.

    І сьогодні ми раді вітати вас на новому офіційному сайті Люботинської міської ради https://gromada.org.ua/gromada/lubotyn/main/
Новий сайт і надалі буде надавати нашим громадянам об’єктивну та вичерпну інформацію щодо діяльності органу місцевого самоврядування, роботи депутатського корпусу та структурних підрозділів виконкому. Ми переконані, що прозорість дій влади,  відкритість є запорукою ефективної співпраці з громадою.
    На сайті публікуються актуальні новини з життя міської громади, та є розділи з корисною інформацією. Ми сподіваємося, що наш сайт буде для вас і надалі інформативним та цікавим. Отримуйте важливу інформацію з достовірного офіційного джерела.
   Не зважаючи на труднощі сьогодення, ми з вірою в Перемогу працюємо над тим, щоб подолати всі негаразди, пов’язані з війною, бо наша громада – це когорта сильних, працьовитих, талановитих і мудрих людей, які глибоко шанують славні сторінки нашої історії та з оптимізмом  дивляться в майбутнє.
У єдності наша сила!
Переглядів: 642
Дата публікації: 17:04 13.06.2024
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>