Електронні петиції Порядок розгляду петицій
Відповідно до п. 2 Розділу ІІ. “Прикінцеві та перехідні положення” Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про звернення громадян” щодо електронного звернення та електронної петиції” термін збору підписів поданих петицій продовжено до 3-х місяців. Петиція буде розглянута за умови збору на її підтримку не менш як 100 голосів громадян.
Притулок для тварин

Просимо вас с відкриті притулку для тварин. В нашому місті дуже багато тварин про яких нікому піклуватись.Давайте допоможемо нашим пухнастим друзям в цьому.

Підписів:
1
Перелiк осiб, якi пiдписали електронну петицiю

Додано: 21.06.2023
Петиція № 31
Автор: Головко Карина Олександрівна

Про перейменування вулиці Ватутіна на вулицю Богдана Свіда

Виконкому Люботинської міської ради пропонується розглянути рішення про перейменування вулиці названої ім'ям генерала армії Радянського Союзу Ніколая Ватутіна на честь Богдана Свіда. Аргументація:

Ніколай Ватутін- персона, що причетна до боротьби проти незалежності України в 20 сторіччі. Очолював каральні отряди що діяли проти Армії УНР та УПА. Являвся членом забороненої в Україні Комуністичної Партії Радянського союзу. На тлі новітньої агресії Росії (одним з героїв якої він є) проти України пам'ять про Ватутіна і подібних йому персонажів вважаю за необхідне стерти. Ніякого відношення до Люботина не мав.

В свою чергу Богдан Свід молодий житель Люботина, випускник ЗОШ №3,- воїн, що в червні 2022 року загинув, боронячи нашу рідну землю від окупантів. До того ж проживав він неподалік зазначеної вулиці.

Підписів:
1
Перелiк осiб, якi пiдписали електронну петицiю

Додано: 18.07.2022
Петиція № 27
Автор: Бердиченко Євген Володимирович

За створення на території Люботинської міської ради Харківського району системи поводження з небезпечними відходами у складі твердих побутових відходів.

Небезпечні відходи у складі побутових відходів — відходи, що утворюються в процесі життя і діяльності людини в житлових та нежитлових будинках і мають такі фізичні, хімічні, біологічні чи інші небезпечні властивості, які створюють або можуть створити значну небезпеку для навколишнього природного середовища або здоров’я людини та які потребують спеціальних методів і засобів поводження з ними.

На сміттєзвалищах під впливом атмосферних факторів елементи живлення, ртутні лампи та термометри, швидко руйнуються, а речовини, які є в їхньому складі, випаровуються та вимиваються. Дані відходи потребують спеціальних умов поводження, підлягають переробленню та утилізації.

Закон України «Про місцеве самоврядування», наділяє органи місцевого самоврядуваннями повноваженнями, щодо поводження з побутовими відходами на своїй території, зокрема Стаття 30. Повноваження виконавчих органів сільських, селищних, міських рад в галузі житлово-комунального господарства, побутового, торговельного обслуговування, громадського харчування, транспорту і зв'язку:

а) власні (самоврядні) повноваження:

- вирішення питань поводження з побутовими відходами…

- затвердження схем санітарного очищення населених пунктів та впровадження систем роздільного збирання побутових відходів

Відповідно до ст.35-1 ЗУ «Про відходи» Вимоги щодо поводження з побутовими відходами:

«Поводження з побутовими відходами здійснюється відповідно до державних норм, стандартів і правил.

Небезпечні відходи у складі побутових відходів збираються окремо від інших видів побутових відходів, а також мають відокремлюватися на етапі збирання чи сортування та передаватися спеціалізованим підприємствам, що одержали ліцензії на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами.»

Розпорядження КМУ від 08.11.2017 №820-р “Про схвалення Національної стратегії поводження з відходами в Україні до 2030 року” визначає загальні заходи у сфері управління відходами у цілому та спеціальні заходи у сфері управління окремими видами відходів.

Спеціальними заходами, між інших, є:

1. У сфері твердих побутових відходів

- запровадження роздільного збирання та поводження з окремими небезпечними компонентами небезпечних відходів

2. У сфері небезпечних відходів

- створення централізованих потужностей для поводження з небезпечними відходами, що включатиме, зокрема:

створення системи збирання та транспортування небезпечних відходів;

З метою реалізації на практиці зазначених норм законів та нормативно-правових актів, та запобігання потрапляння шкідливих речовин у повітря, воду або ґрунт, що завдає значної шкоди навколишньому середовищу, ПРОПОНУЄМО:

1) Провести роботу зі встановлення контейнерів для збору небезпечних відходів у складі побутових (для збору відпрацьованих елементів живлення, непошкоджених ртутних термометрів та енергозберігаючих ламп) по місту та по старостинському округу Люботинської міської ради, місця встановлення визначити за погодженням зі старостами (за наявності) і депутатами місцевої ради та надавачем послуг з вивезення ТПВ від населення.

2) Для обслуговування контейнерів задіяти компанію, що визначена органом місцевої влади надавачем послуг з вивезення ТПВ від населення і спеціалізовану компанію ліцензіата, що має відповідне обладнання для транспортування, зберігання та утилізації зазначених видів відходів.

3) Визначити джерела фінансування витрат на обслуговування встановлених контейнерів та утилізацію зібраних небезпечних відходів від населення (можливі джерела: включення складової на поводження з небезпечними відходами в тариф, кошти місцевого бюджету або інші, не заборонені законодавством джерела)

Підписів:
52
Перелiк осiб, якi пiдписали електронну петицiю

Додано: 23.11.2021
Петиція № 26
Автор: Бутенко Ганна Сергіївна

Дорожня розмітка центральних вулиць

Потрібно зробити дорожню розмітку на вул. Шевченка, вул. Депівська, вул. Слобожанська, вул. Челюскіна, вул. Злагоди. Це необхідно для безпечного руху автотранспорту.

Підписів:
17
Перелiк осiб, якi пiдписали електронну петицiю

Додано: 27.10.2021
Петиція № 25
Автор: Букрєєв Олександр Олексійович

Лист-звернення

я,Сльота Ірина Сергіївна,майстер виробничого навчання,у навчальному закладі ДНЗ "Регіональний Центр"Рокитненське відділення.Звертаюсь до служби у справах дітей, за допомогою, вирішити питання відвідування уроків нашої учениці,Юшагіної Юлії Михайлівни,яка проживає за адресою:с.Манченки,вулиця Ботанична,будинок №4

З 1го вересня 2021року,дитина не відвідує наш навчальний заклад.Коли були звернення до матері,Юшагіної Наталії Михайлівни,вона не прийняла ніяких запобіжних мір.

Прошу Вас вирішити це питання і повідомити мене про результат.

Підписів:
0
Перелiк осiб, якi пiдписали електронну петицiю

Додано: 11.10.2021
Петиція № 24
Автор: Сльота Ірина Сергіївна

Напала вулична собака

Доброго вечора!

Вчора 12.01.2021 року, я вийшла з маршрутного таксі на зупинці «Верхня причипилівка» рухаючись по холодногірському провулку на зустріч мені йшла жінка (цыганка) поруч з нею йшло 3 собаки, одна з яких мене за ногу, на мое запитання жінці «чи це її собака?» вона посміхнулася й пішла далі!

Прохання прийняти якісь заходи, щодо вилучення цих собак, або примусити цих людей тримати своїх тварин у загороді без можливості виходити на вулицю!

По цій вулиці дуже часто ходять діти і люди літнього віку, ці собаки можуть напасти на будь кого!!!!

Підписів:
12
Перелiк осiб, якi пiдписали електронну петицiю

Додано: 15.01.2021
Петиція № 22
Автор: Тарасенко Світлана Петрівна

Ремонт дрожнього покриття

По вул. Підгірна на дiлянцi вiд №36 до №56 в дуже поганому станi знаходиться дорога. Люди з роботи та навчальних закладiв додому повертаються по вщент розбитiй дорозi, а це дуже небезпечно.

Після злив утворилися великі ями та вибоїни. Рухаючись на автотранспорті, водії намагаються оминути ями, виконуючи небезпечні маневри. Щоб запобiгти нещасним випадкам та травмуванню пiшоходiв, прошу вiдновити асфальтове покриття по вул. Підгірній. За документами по вул. Підгірна асфальтове покриття має бути присутнє.

Підписів:
3
Перелiк осiб, якi пiдписали електронну петицiю

Додано: 05.06.2020
Петиція № 20
Автор: Масич Марина Йосіпівна

Установка уличного фонаря. Г.Люботин Пер. Вишневый 8/2

В связи с заменой эл.столбов на пересечении 4х переулков адресу г.Люботин пер. Вишневый 8/2 убрали и не установили уличный фонарь.

Отсутствие фонаря в этом месте вызывает беспокойство и неудобство у жителей прилежащих домов и проходящих  людей.

Прошу рассмотреть заявку, проконтактировать КПП г. Люботин и установить уличный фонарь как можно быстрее в Мае 2020 года.

Підписів:
2
Перелiк осiб, якi пiдписали електронну петицiю

Додано: 29.04.2020
Петиція № 19
Автор: Коваль Владимир Иванович

Відремонтувати дорогу на селище Байрак.

Прохання відремонтувати дорогу, яка сполучує місто Люботин із селищем Байрак. Вказана дорога перебуває у критичному стані, гостро потребує ремонту.

Підписів:
3
Перелiк осiб, якi пiдписали електронну петицiю

Додано: 11.03.2020
Петиція № 18
Автор: Іванюк Наталя Юріївна

5 школа 10та11класы

Я катыгорычно проты про закрыття 10та11класив в 5й школи! воны потрибни нашым дитям .яки наше майбутне.закрыты завжды легко.Вы наш мер маете покращыты наше жыття .а не погиршуваты! Часы и так не легки а тут ще школу нашу 5ту ось так не гарно! Дитям транспорту не мае для того щьоб возылы.а безкоштовно Харкивськый перевизнык щьось не возыть и навить непоодыноки выпадкы колы навить не зупыняеться на зупынках де диты мають систы добратыся до школы!

Підписів:
24
Перелiк осiб, якi пiдписали електронну петицiю

Додано: 11.01.2020
Петиція № 17
Автор: Бутенко Володимир Миколаевич

Ще петицій
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
19.04.2024
20.04.2024
21.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Проєкти рішень від 18 квітня 2024 року   18.04.2024
Розпорядження № 65 " Про скликання LV сесії Люботинської міської ради VIII скликання" від 17.04.2024   17.04.2024
Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення Люботинської міської ради Харківської області «Про встан   16.04.2024
Золочевська А. А.   12.04.2024
ЦНАП інформує: Оновили сервіси для ВПО в Дії. Оформлюйте довідку та допомогу для всієї родини   09.04.2024
Проєкти рішень від 09 квітня 2024 року   09.04.2024
Розпорядження № 60 "Про скликання LIV (позачергової) сесії Люботинської міської ради VIII скликання"   09.04.2024
Звіт про роботу Центру надання адміністративних послуг Люботинської міської ради за 1 квартал 2024 р   08.04.2024
Повідомлення про намір встановлення скоригованих тарифів на послуги централізованого водопостачання    05.04.2024
Виконавчий комітет Люботинської міської ради запрошує на роботу   04.04.2024
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>