Щиро вітаємо випускника нашої громади з отриманим 200-бальним результатом з НМТ (математика)!!!
Щиро вітаємо випускника нашої громади з отриманим 200-бальним результатом з НМТ (математика)!!!

Щиро вітаємо випускника нашої громади з отриманим 200-бальним результатом з НМТ (математика)!!!

Щиро вітаємо всіх, хто на сьогодні успішно досяг проміжної станції на шляху до омріяного вишу.

Максим ГРИНЬКО, випускник Люботинської гімназії № 1, отримав 200 балів з математики в національному мультипредметному тесті!
Щиро вітаємо Максима з найвищим результатом та висловлюємо щиру подяку вчителю математики Люботинської гімназії № 1 ПРЯДЦІ Ользі Іванівні за якісну підготовку учня гімназії до НМТ з математики та бажаємо професійних успіхів, міцного здоров’я та найскорішого повернення до мирного життя!
28 червня 2023 року в персональних кабінетах учасників НМТ з’явилися результати основної сесії НМТ. Усі вступники, які готувалися до цього випробування й під час проведення тестувань дотримувався встановлених процедур, отримали офіційну інформацію про кількість наданих ними правильних відповідей та кількість балів за шкалою 100-200. Щиро вітаємо всіх, хто на сьогодні успішно досяг проміжної станції на шляху до омріяного вишу. Вам дійсно є чим пишатися, адже в надскладних умовах навчання в часи пандемії COVID-19 і повномасштабної російської агресії ви показали те, що називають академічною стійкістю, хоча насправді це можна було б назвати і маленькими проявами героїзму.
Український центр оцінювання якості освіти пропонує тим, хто отримав максимально можливу кількість балів з одного, двох або трьох предметів НМТ, поділитися своїми секретами. Для цього просимо заповнити форму «НМТ-2023: історії успіху», відповівши за бажанням на питання, запропоновані в ній.
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 204
Дата публікації: 09:20 30.06.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>