23 червня - Міжнародний Олімпійський день
23 червня  -  Міжнародний Олімпійський день

23 червня - Міжнародний Олімпійський день

Олімпійські ігри вони проходять раз на чотири роки. Перемога на таких змаганнях є великим досягненням


Найважливіші спортивні змагання, до яких багато хто зі спортсменів готуються більшу частину свого спортивного життя, – це Олімпійські ігри. Зимові та літні, вони проходять раз на чотири роки. Перемога на таких змаганнях є великим досягненням. 
Люботинська  громада пишається тим, що у літній Олімпіаді 2021 року, яка проходила у Японії , наша люботинка Катерина РЕЗНІК завоювала срібну медаль у змаганнях з синхронного плавання.  Так її ім’я назавжди буде вписано у історію  нашої незалежної держави. Катерина є достойним прикладом для наслідування своїм юним землякам. 
У лютому 2022 року у наше нормальне життя увірвалася російська агресія. Багато українських спортсменів пішли захищати нашу свободу на полі бою, багато з них продовжує  перемагати на спортивних турнірах, відстоюючи  честь України та своєї малої Батьківщини. Разом вони наближають нашу перемогу, стримують ворога , щоб найближчим часом діти змогли знову повернутися за парти, у спортивні зали на уроки фізичної культури, на стадіони , на футбольні поля, на заняття у спортивні школи. 
Олімпійських вогонь – символ чистоти, прагнення досконалості та боротьби за перемогу, також він є символом миру та дружби. Прометей приніс вогонь людям. Наші Прометеї на фронті та у спортивних баталіях виборюють мир та спокій для народу України! 


Відділ культури, молоді та спорту  
Люботинської міської ради

Альбом: 23 липня  -  Міжнародний Олімпійський день
Альбом: 23 липня  -  Міжнародний Олімпійський день
Переглядів: 302
Дата публікації: 08:00 23.06.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>