Щороку 19 червня в Україні відзначають День фермера
Щороку 19 червня в Україні відзначають День фермера

Щороку 19 червня в Україні відзначають День фермера

День присвячений усім працівникам фермерських господарств, які своєю важкою працею годують нашу країну


День фермера - молоде свято. Хоча фермерство існує давно, День фермерів в Україні було започатковано лише 2020 року за указом президента Володимира Зеленського. Саме цей день став професійним святом підприємців, які працюють у сфері сільського господарства, оскільки 19 червня 2003 року було ухвалено закон про фермерське господарство.

І у складний час війни з російськими окупантами,  фермери України  гідно тримають потужний оборонний і продовольчий фронт, допомагають протистояти ворогу та підтримують армію. Чимало працівників фермерських господарств вступили до лав Збройних Сил України та тероборони, де мужньо захищають нашу країну.
 Результати роботи фермерів – це надійна продовольча безпека! А робота Зернової Ініціативи показала усьому світу стратегічну роль вітчизняної аграрної галузі не тільки в економіці України і надходженні валютної виручки, а й у забезпеченні продовольчої безпеки багатьох інших країн.
 В цей день ми приєднуємося до привітань на їх адресу. Бажаємо їм добрих здобутків і міцного здоров’я! Нехай щедро родять ваші ниви, а над ними ніколи не буде гуркоту ворожих ракет і дронів, а в мирному українському небі світитиме сонце!

Разом до Перемоги!
Слава українським фермерам!
Слава Україні!

Переглядів: 182
Дата публікації: 20:56 19.06.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>