З Міжнародним днем захисту дітей
З Міжнародним днем захисту дітей

З Міжнародним днем захисту дітей

Бажаємо вам, наші маленькі друзі, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай ваше дитинство під мирним небом України буде захоплюючим, сповненим любові і турботи!

Шановні друзі, у перший день літа в Україні відзначається День захисту дітей.

Щорічно в цей день для дітей міської громади проходило щасливе сімейне свято, пронизане безтурботною атмосферою дитинства, радісним настроєм, веселощами й подарунками.

Та на превеликий жаль, вже другий рік поспіль наші діти живуть в іншій реальності – в умовах війни, яка забрала в них дитинство, позбавила безпеки й захищеності, у декого забрала батьків. Війна не шкодує нікого, і найбільше страждають наші діти, бо у них відбирають найголовніше – здатність насолоджуватися життям та радіти кожному новому дню. Але діти не повинні потерпати від бойових дій, а повинні жити в щасливій країні й не знати, що таке жахіття війни. Задля майбутнього наших дітей вся країна стоїть одним фронтом, щоб побороти загарбника та захистити найцінніше – щасливе дитинство. І наші мужні захисники продовжують міцно тримати оборону й відвойовувати мир. Тож будьмо сильними, щоб захистити майбутнє. Ми твердо переконані, що ми переможемо і втілимо всі наші мрії, відбудуємо Україну, зробимо її ще сильнішою та могутнішою!

Бажаю вам, наші маленькі друзі, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку. Нехай ваше дитинство під мирним небом України буде захоплюючим, сповненим любові і турботи. Зичу кожній дитині щасливого майбуття, якнайшвидшої Перемоги, світлих сонячних ранків та удачі на життєвих дорогах, і нехай у житті ніколи не буде розчарувань.

                        Із побажанням миру і Перемоги  міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО 

Переглядів: 119
Дата публікації: 09:53 01.06.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>