ЗАПРОШУЄМО НА РОБОТУ
ЗАПРОШУЄМО НА РОБОТУ

ЗАПРОШУЄМО НА РОБОТУ

Виконавчий комітет Люботинської міської ради інформує про наявність вакантних посад:

- головного спеціаліста - державного інспектора з контролю за використанням та охороною земель відділу  земельних відносин.
   Вимоги: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра; стаж професійної діяльності у сфері землеустрою/у сфері права або стаж роботи в органах, що здійснюють державний нагляд (контроль) у сфері господарської діяльності, не менше одного року. Досвід роботи з комп’ютерними програмами, володіння державною мовою.
  - начальника відділу з питань містобудування, архітектури та держархбудконтролю – головного архітектора.
   Вимоги: повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра. Досвід роботи з комп’ютерними програмами, володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.
   

  Для довідок звертатися до виконавчого комітету Люботинської міської ради за адресою: м.Люботин, вул. Слобожанська, 26, тел. 7 41-34-18 (відділ з питань кадрової роботи, нагород та охорони праці).

Переглядів: 190
Дата публікації: 08:15 25.05.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>