З нагоди свята Міжнародного дня сім’ї вітаємо кожну родину нашої громади!
З нагоди свята Міжнародного дня сім’ї вітаємо кожну родину нашої громади!

З нагоди свята Міжнародного дня сім’ї вітаємо кожну родину нашої громади!

Бажаємо, щоб у родинах завжди панували добробут, благополуччя та щастя, а внутрішня атмосфера в сім’ях будувалася на любові, терпінні і повазі.

Сім’я — це найбільший скарб, що є початком виховання наступних поколінь, основним елементом суспільства. Завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу, зберігаються людські, культурні та історичні цінності, закладаються чинники стабільності і розвитку.
Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році і відзначається щорічно. Встановлення цього дня покликане звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї.

Нажаль не кожна дитини має родину. Проте, знаходяться громадяни, які готові створити належні умови для дитини, яка залишилася без догляду, дитини-сироти чи дитини, позбавленої батьківського піклування.

В Люботинській міській територіальній громаді, на сьогодні, мешкає 48 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Кожна дитина виховується в сімейному оточенні.

Заслуговують на особливу подяку та повагу громадяни за створення для дітей, які цього потребують, форми сімейного виховання:

- Дитячий будинок сімейного типу - окрема сім’я, що створюється за бажанням подружжя або окремої особи, яка не перебуває у шлюбі, які беруть на виховання та спільне проживання не менш як 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування
-  Прийомну сім’ю - це сім'я або особа, що не перебуває в шлюбі, яка добровільно взяла із закладів для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, від 1 до 4 дітей на виховання та спільне проживання
- Опіку - влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в сім'ї громадян України, які перебувають переважно в сімейних, родинних відносинах із цими дітьми з метою забезпечення їх виховання, освіти, розвитку, захисту їх прав та інтересів.
Міжнародний день сім’ї - прекрасний привід сказати багато теплих слів та побажань своїм близьким та рідним! Нехай сімейні традиції зближують, роблячи всіх нас добрішими, більш близькими один до одного, створюючи ту невидиму опору в житті, гармонію в душі, щире почуття любові!
 
Начальник служби у справах дітей ВК
Люботинської міської ради Харківської області
Сльота А.М.
Переглядів: 154
Дата публікації: 09:39 15.05.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>