28 квітня - День охорони праці
28 квітня - День охорони праці

28 квітня - День охорони праці

В цьому році день охорони праці проходитиме під девізом «Безпечне та здорове робоче Уередовище — основний принцип та право на роботі»

 Щороку 28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці (згідно із Указом Президента України від 18.08.2006 № 685/2006). 

     Ідея проведення Всесвітнього дня охорони праці бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, уперше проведеного американськими та канадськими трудящими в 1989 році в пам’ять про працівників, які загинули та отримали травму на виробництві.

У цей день більш ніж в ста країнах світу проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем охорони праці.

     Міжнародна організація праці оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці для того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення та просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці.

    У  цьому році день охорони праці проходитиме під девізом  «Безпечне та здорове робоче середовище — основний принцип та право на роботі».

    Нагадуємо, що всі заплановані на підприємствах заходи до дня охорони праці  цього року необхідно проводити з урахуванням безпекової ситуації.

 

 

 

 

Управління соціального захисту населення  Люботинської міської ради.

Переглядів: 188
Дата публікації: 14:15 25.04.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>