В Україні 26 березня відзначається День Національної гвардії України
В Україні 26 березня відзначається День Національної  гвардії України

В Україні 26 березня відзначається День Національної гвардії України

Слава Україні! Слава Національній гвардії!

 

Щиро вітаю наших земляків – захисників України, добровольців і патріотів, які мають честь служити у лавах Національної гвардії України, захищати народ, цілісність і суверенітет держави від рашистської навали.

Від самого початку свого існування Національна гвардія України стала потужним військовим формуванням, і в 2014 році гвардійці одними з перших вирушили на схід України, щоб дати відсіч збройній агресії росії.

У найважчих період війни Національна гвардія є однією з провідних сил оборони України, проявляє при цьому велич духу, високу боєздатність української армії та готовність до останнього захищати Україну і її народ. Нацгвардійці гідно витримують всі випробування і здобули довіру та повагу всього українського народу й визнання світу. Ми дякуємо за кожен день, за кожен відвойований клаптик землі та за збережені життя. І нехай попереду ще будуть бої за визволення України, але ми вже впевнені у неминучій Перемозі.

Тож прийміть найщиріші вітання з вашим професійним святом та побажання вам та вашим родинам міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, стабільності та миру. Нехай любов до рідного краю та людська вдячність надають вам наснаги у боротьбі за визволення народу України. Бажаю вам Перемоги, аби вже в найближчому майбутньому кожен із вас міг святкувати її в родинному колі, з близькими й коханими!

Україна переможе!

Слава Україні!

Слава Національній гвардії!

 

 

 

З найкращими побажаннями   міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО

 

 

 

 

 

Переглядів: 326
Дата публікації: 12:27 25.03.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
16.04.2024
17.04.2024
18.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>