Харківські податківці презентували телефон для волонтерів TAX_HELP_VOLUNTEER
Харківські податківці презентували телефон для волонтерів TAX_HELP_VOLUNTEER

Харківські податківці презентували телефон для волонтерів TAX_HELP_VOLUNTEER

У Головному управлінні ДПС у Харківській області запрацювала «гаряча лінія» для громадян, керівників та бухгалтерів громадських організацій і благодійних фондів, які обрали шлях волонтерства.

Відтепер, зателефонувавши за номером (057) 706-14-60 будь-який волонтер, і не лише з Харківщини, може отримати допомогу, пораду або роз’яснення з податкових питань. Ці відповіді не мають статусу індивідуальної податкової консультації  щодо практичного застосування окремих норм чинного законодавства (ст.52 Податкового кодексу України), але вони будуть у пригоді тим, хто працює легально й потребує інформаційних роз’яснень або уточнень. 
«Волонтери – герої сьогодення. З перших днів війни вони працюють на нашу спільну Перемогу. Разом з тим, будь-яка діяльність повинна провадитись в рамках чинного законодавства. Саме для консультативної допомоги тим, хто допомагає всім, ми й відкрили спеціальну «гарячу лінію». Кожен волонтер завжди може розраховувати на підтримку Державної податкової служби!» - підкреслив в. о. начальника Головного управління ДПС у Харківській області Василь Гладченко.
 
«Гаряча лінія» TAX_HELP_VOLUNTEER – 706-14-60 працює з 9.00 до 16.00 (перерва з 12.00 до 13.00) по буднях. 
Переглядів: 162
Дата публікації: 11:29 23.03.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>