Голова ХОВА Олег Синєгубов відвідав тренування добровольців однієї зі штурмових бригад «Гвардії Наступу»
Голова ХОВА Олег Синєгубов відвідав тренування добровольців однієї зі штурмових бригад «Гвардії Наступу»

Голова ХОВА Олег Синєгубов відвідав тренування добровольців однієї зі штурмових бригад «Гвардії Наступу»

Долучитися до лав «Гвардії наступу» можна у 10 Центрах надання адміністративних послуг Харківської області (щоденно 09.00 – 16.00)

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/120121

 

Олег Синєгубов відвідав тренування добровольців однієї зі штурмових бригад «Гвардії Наступу»

 

 

Начальник Харківської ОВА побував на полігоні, де в умовах, наближених до бойових, триває вишкіл добровольців штурмової бригади.

«Наша область входить у трійку лідерів по формуванню підрозділів «Гвардії Наступу». Ми перебуваємо в місці, де проводиться навчання та тренування військовослужбовців із використанням сучасних видів озброєння. По завершенні вишколу бійці поповнять склад високооснащених підрозділів Переможців – штурмових бригад «Гвардії Наступу». Всі хлопці мотивовані і вже рвуться відвойовувати наші території, звільняти Україну від ворога», – розповів Олег Синєгубов.  

Як зазначив начальник Східного територіального управління Національної Гвардії України, генерал-майор Олег Сахон, у підготовці бере участь особовий склад штурмової бригади «Спартан». 

«Частина нашої бригади зараз виконує бойові задачі в районі Бахмуту. Інша частина разом з інструкторським складом та офіцерами відділень після повернення до місць постійної дислокації проводить активну підготовку нових сформованих підрозділів. Програма тренувань розпочалася з лютого, це досить серйозний вишкіл майбутнього бійця штурмової бригади. Кожному бійцю відведена непересічна роль у виконанні завдання, поставленого Президентом України – відбити агресію ворога та звільнити нашу землю», – наголосив генерал-майор Олег Сахон.

Військовослужбовець із позивним «Бізон» став на захист Батьківщини на початку повномасштабного вторгнення рф – 26 лютого. До військової служби чоловік був актором кіно та професійним спортсменом. Багаторазовий чемпіон і рекордсмен України з пауерліфтингу долучився до одного з добровольчих батальйонів та разом із побратимами у складі малої групи боронив периметр Харкова від ворога. Після того, як агресора відтіснили, чоловік вступив до лав Нацгвардії по мобілізації й одразу намагався знову долучитися до бойового підрозділу.

«Через засоби масової інформації дізнався про компанію «Гвардія Наступу» та набір до штурмової бригади «Спартан». Відразу зрозумів – це те, що мені потрібно! Наразі триває підготовка. Намагаємося в стислий період максимально засвоїти необхідні знання та досвід наших інструкторів. Усі хлопці розуміють – що наполегливіше ми навчатимемося, то ефективніше нищитимемо ворога», – розповів «Бізон». 

Нагадаємо, долучитися до лав «Гвардії наступу» можна у 10 Центрах надання адміністративних послуг Харківської області (щоденно 09.00 – 16.00):

- Харків, проспект Архітектора Альошина, 11;
- Харків, вулиця Чернишевська, 55;
- Харків, Гімназійна набережна, 26;
- Мерефа, вулиця Культури, 2б;
- Богодухів, вулиця  Молодіжна, 2; 
- Краснокутськ, вулиця Миру, 127;
- Лозова, вулиця Грушевського, 2; 
- Первомайський, проспект Незалежності, 1; 
- Красноград, вулиця Більовська, 94;
- Зміїв, вулиця Адміністративна, 16.

Також можна записатися до об’єднаної штурмової бригади «Лють» через сайт, заповнивши відповідну анкету за посиланнями: інспектор «Лють» та поліцейський «Лють».

Переглядів: 189
Дата публікації: 09:53 21.03.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>