Гуманітарний вантаж від Благодійної організації "Комітет медичної допомоги у Закарпатті"
Гуманітарний вантаж від Благодійної організації \"Комітет медичної допомоги у Закарпатті\"

Гуманітарний вантаж від Благодійної організації "Комітет медичної допомоги у Закарпатті"

Дякуємо за допомогу в організації безперебійної роботи об'єктів критичної інфраструктури та підтримку мешканців Люботинської міської територіальної громади!

На минулому тижні Виконавчий комітет Люботинської міської ради вкотре отримав гуманітарний вантаж від Благодійної організації "Комітет медичної допомоги у Закарпатті" у вигляді двох генераторів потужністю 100 кВт та 28 кВт для організації безперебійної роботи об'єктів критичної інфраструктури та 6,5 кВт і 7,5 кВт для амбулаторій загальної практики сімейної медицини КНП "Центру первинної медико-санітарної допомоги",  у випадках блекауту. 

    Волонтери " Комітету медичної допомоги у Закарпатті" активно співпрацюють з Люботинською міською територіальною громадою з початку військової агресії рф проти України.

    З 24 лютого 2022 на регулярній основі " Комітет медичної допомоги у Закарпатті" надавав ліки для КНП "Люботинська міська лікарня" та КНП "Центру первинної медико-санітарної допомоги".  І зараз знову чекаємо на отримання чергового траншу гуманітарної допомоги, яка вже в дорозі.

  Дякуємо директору Благодійної організації - Наталії КАБАЦІЙ, волонтеру Дмитру ДІОНІСЬЄВУ-МАКЕНДОНСЬКОМУ, за допомогу в організації безперебійної роботи об'єктів критичної інфраструктури та підтримку мешканців Люботинської міської територіальної громади!

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 169
Дата публікації: 08:07 22.02.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>