Шановні ветерани війни в Афганістані!
Шановні ветерани війни в Афганістані!

Шановні ветерани війни в Афганістані!

15 лютого – день виводу військ із Афганістану. Саме 15 лютого 1989 року було закінчено неоголошену війну, яка тривала майже 10 років і стала тяжким випробуванням та трагедією для багатьох людей. У цій кривавій війні багатьом українцям – солдатам і офіцерам судилося стати учасниками бойових дій в Афганістані.

  Вона стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей, тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто довгими й тривожними днями і ночами чекав вдома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів.
  Через горнило цієї війни пройшли 160 тисяч наших співвітчизників, 12 тисяч Із них отримали поранення, контузії, були скалічені, а 3360 – не повернулися до своїх домівок. Ми пам’ятаємо про них, і в шанобі схиляємо голови перед їх пам’яттю.
  Ця дата збігається зі святом Стрітення Господнього. В цей день молімося за душі полеглих побратимів в Афганістані, і за теперішніх захисників Батьківщини.
   Сьогодні Україна виборює свою незалежність та свободу у війні з росією. І колищні воїни-інтернаціоналісти мужньо й хоробро тримають лінію оборони зараз, на своїй рідній землі. Бо вони, як ніхто, знають справжню ціну війни і миру і усвідомлюють власну відповідальність за майбутнє та долю прийдешніх поколінь. Вони є яскравим прикладом для наслідування молодому поколінню, взірцем служіння народу та державі у наші дні. Для українського народу, воїнів ЗСУ духовні цінності учасників бойових дій, їх досвід мають величезне значення. Важливо, що зберігаючи бойове братерство, ветерани передають досвід молодим і підтримують матерів, вдів і дітей полеглих побратимів.
  Щиро бажаю всім учасникам бойових дій якнайшвидшої Перемоги, міцного здоров’я на довгі роки, миру та злагоди у родинах.
Сильна АРМІЯ боронить Українську землю! Слава Україні! Героям Слава!
 
З повагою міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО
Переглядів: 125
Дата публікації: 09:08 15.02.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>