На Харківщині створюють формування ЗСУ для посилення оборони регіону
На Харківщині створюють формування ЗСУ для посилення оборони регіону

На Харківщині створюють формування ЗСУ для посилення оборони регіону

За номером 0-800-300-441 фахівці нададуть будь-яку інформацію про мобілізацію, порядок вступу до армії або проконсультують щодо даних особистого військового обліку.

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/119566?fbclid=IwAR3dzKu9KHacR4NpRpZFCyIAb1ePbAH6tSeKXsdAkQYbbXH5zgQNbCHgX6A

Про це розповів начальник Харківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимир Арап.

«Наразі у межах мобілізації в області триває формування підрозділу, який ми створюємо спільно з ХОВА. Він виконуватиме бойові завдання по охороні регіону. Першочергово потребуємо громадян віком від 20 до 60 років із бойовим досвідом та військово-обліковою спеціальністю. Це можуть бути як офіцери запасу, так і рядовий-сержантський склад. Залучаємо також громадян без досвіду служби, але з тиловими спеціальностями – медиків, водіїв, будівельників, інженерів, юристів» – розповів Володимир Арап.

Для всіх членів формування передбачена відповідна підготовка та забезпечення.

«Міністерство оборони України гарантує повне забезпечення для військовослужбовців – форму, одяг, озброєння, інженерне спорядження, засоби захисту. Додаткове обладнання – дрони, засоби зв'язку й телекомунікації – допомагають забезпечувати Харківська ОВА та волонтерські організації. Також з 1 лютого військовослужбовцям було збільшено розмір місячної зарплати», – зауважив начальник обласного ТЦК.

Володимир Арап також розповів, що для охочих долучитися до лав ЗСУ  відтепер діє «гаряча лінія».

«За номером 0-800-300-441 фахівці нададуть будь-яку інформацію про мобілізацію, порядок вступу до армії або проконсультують щодо даних особистого військового обліку. Дзвінки приймаємо з 09:00 до 18:00. «Гаряча лінія» діє на території Харківської області і є безкоштовною», – розповів Володимир Арап.

Переглядів: 142
Дата публікації: 14:32 09.02.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>