29 січня в Україні відзначають 105 річницю бою під Крутами
29 січня в Україні відзначають 105 річницю бою під Крутами

29 січня в Україні відзначають 105 річницю бою під Крутами

Українці – нескорений народ! Україна переможе! Слава Героям України!

29 січня в Україні відзначають 105 річницю бою під Крутами, який для українського народу став символом самопожертви і героїзму молодого покоління за незалежність України.
105 років тому українські студенти й добровольці на декілька днів зупинили наступ п’ятитисячної армії більшовиків на Київ. У Крутах вирішувалася доля молодої української держави, і кілька сотень відважних юнаків зробили свій вибір – стали на захист України і виступили проти російської агресії.
Пройшло більше ста років, але ворог не змінився, і в сучасному протистоянні рф ті ж самі методи ведення війни росії: випалена земля, масові вбивства, катування, грабежі. росія з усіх сил намагається не випустити з орбіти своїх інтересів Україну. І як і в ті далекі часи, тисячі юнаків із територіальної оборони, прості українці голіруч зупиняють техніку рашистів, і тримають свої рубежі. Українці виборюють свою свободу!
Україна складає один із найважчих і найскладніших іспитів – виборює свою незалежність, про яку мріяли мільйони наших співвітчизників. Бо наше суспільство зробило свій вибір на користь незалежності і демократії, і готове його захищати, кожен на своєму фронті – воєнному, волонтерському чи інформаційному.
Українці – нескорений народ! Україна переможе!
Слава Героям України!

Переглядів: 147
Дата публікації: 08:40 29.01.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>