Шановні жителі міської громади!
Шановні жителі міської громади!

Шановні жителі міської громади!

У нашому місті, як і в усій країні, на сьогодні існує криза в енергетичній сфері, що викликана постійними обстрілами росії-агресора.

 
Кожної години енергетики всієї країни самовіддано працюють над відновленням сталого постачання електроенергії, і ми повинні з вдячністю та розумінням ставитися до їх щоденної праці за будь-яких обставин.
Щодо неодноразових скарг мешканців у соцмережах з приводу відключень у різних районах громади, то виконавчим комітетом міської ради було отримано роз’яснення від РЕМ АТ "Харківобленерго". Наразі абоненти АТ «Харківобленерго» в нашій громаді отримують електроенергію з двох основних напрямків (високовольтних мереж). Умовно, північна частина міської громади – з харківського напрямку, південна – з валківського, які, в свою чергу, включені в загальноукраїнську енергомережу. Загальний дефіцит енергії в Україні складає близько 45%, і Люботин не є виключенням.
Отже, рішення щодо позапланових відключень (а саме – їх тривалості, черговості та локальності) приймаються виключно на рівні Національної енергетичної компанії «Укренерго», враховуючи при цьому об’єкти критичної інфраструктури в кожному окремому регіоні.
Щодо відключень в нашій громаді, то до уваги береться виключно розташування на одній із високовольтних ліній лікарні з реанімаційним відділенням, наявність електроенергії в якому беззаперечно рятує життя пацієнтам.
Нагадуємо, що соціальні заворушення, звинувачення один одного, зневіра – це саме те, чого намагаються досягти орки постійними ударами по енергетиці України!
Підтримаємо енергетиків вдячністю та спокоєм.
Слава Україні!
Україна переможе!
Переглядів: 228
Дата публікації: 15:23 29.11.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>