В єдності – наша сила!
В єдності – наша сила!

В єдності – наша сила!

Друзі, працюємо!

В Україні триває 239 день гострої фази війни і неймовірного опору російським загарбникам. росія продовжує безжально обстрілювати житлові будинки та знищувати цивільну інфраструктуру: ворог працює на психологічне і фізичне виснаження мирних громадян. До нашої громади війна доходить тривожними звуками повітряної тривоги, горем та сльозами за загиблими героями, в іншому ж громада намагається жити у звичному ритмі та русі. Та мало хто знає, яких зусиль міській владі доводиться витрачати, щоб утримувати цей рівень умовної нормальності в ситуації війни.
Міський оперативний штаб робить все, що можливо, а інколи й більше, щоб утримувати на належному рівні об’єкти соціальної й комунальної інфраструктури, та зберегти все, що є в громаді.
Комунальні служби працюють на своєму трудовому фронті: впорядковують парки та вулиці, ремонтують дороги й об’єкти критичної інфраструктури, утримують житловий фонд та займаються благоустроєм території, тобто, роблять все найкращим чином, аби допомагати міській громаді пережити ці тяжкі часи.
Так Водопровідно-каналізаційним комунальним управлінням на централізованій мережі водопостачання та водовідведення було усунуто шість аварій (вул. Локомотивна, вул. Шевченка, вул. Мереф’янська); виконувалися роботи з прочищення від сміття, відкачуванню та промиванню каналізаційних колекторів на самопливній централізованій комунальній мережі водовідведення міста (вул. Ціолковського, Дмитрівська, Громова, Слюсарна), проходила заміна насосного агрегату на мулових майданчиках Південних КОС, ремонт насосного агрегату КНС №2 та виконувалися інші важливі роботи, яких вимагає суворе сьогодення.
Виробничим управлінням комунального господарства постійно прибирається та вивозиться сміття з парку відпочинку, автобусних зупинок, дитячих майданчиків і вулиць міської громади; також проводилися роботи з грейдування й підсипки щебенем 9250 м² вулиць міської громади (вул. Злагоди, вул. Миру, вул.Чайковського (с.Манченки) та проводилася санітарна обрізка дерев.
Комунальним житловим ремонтно-експлуатаційним підприємством постійно підтримується безперебійна робота систем життєзабезпечення житлових будинків територіальної громади м. Люботина. Завершено роботи з ремонту м’якої покрівлі (ремонт верхнього шару покриття бітумним розчином, ремонт стиків верхнього шару м’якої покрівлі, ремонт примикання оголовків димовентканалів) багатоповерхового житлового будинку та ремонт шиферної покрівлі (заміна шиферних листів, що мають тріщини, відколи) іншого багатоповерхового житлового будинку. Також підприємством виконані роботи з прочистки внутрішньобудинкової мережі водовідведення багатоповерхового житлового будинку.
Колосальні виклики та випробування, які щодня постають перед нашою країною, проявили нас, як громаду, максимально згуртовану та націлену на Перемогу. Тож, не зважаючи на складний час, докладаємо усіх зусиль, аби належним чином виконувати всі покладені на нас завдання, надавати необхідні послуги і максимально забезпечувати потреби наших мешканців, бо ми маємо бути надійним тилом, щоб Перемога прийшла якомога швидше!
А успіхи наших потужних Збройних Сил, самовіддана праця в тилу вселяють віру в Перемогу і надію на світле майбутнє. Ми ще раз довели, що українці – найсильніша нація в усьому світі!
За нами – Перемога. І ми по цеглині складатимемо нашу країну і будуватимемо нову сильну державу.
Підтримуємо своїх!
Переглядів: 181
Дата публікації: 17:51 20.10.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
24.04.2024
25.04.2024
26.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Проєкти рішень від 18 квітня 2024 року   18.04.2024
Розпорядження № 65 " Про скликання LV сесії Люботинської міської ради VIII скликання" від 17.04.2024   17.04.2024
Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення Люботинської міської ради Харківської області «Про встан   16.04.2024
Золочевська А. А.   12.04.2024
ЦНАП інформує: Оновили сервіси для ВПО в Дії. Оформлюйте довідку та допомогу для всієї родини   09.04.2024
Проєкти рішень від 09 квітня 2024 року   09.04.2024
Розпорядження № 60 "Про скликання LIV (позачергової) сесії Люботинської міської ради VIII скликання"   09.04.2024
Звіт про роботу Центру надання адміністративних послуг Люботинської міської ради за 1 квартал 2024 р   08.04.2024
Повідомлення про намір встановлення скоригованих тарифів на послуги централізованого водопостачання    05.04.2024
Виконавчий комітет Люботинської міської ради запрошує на роботу   04.04.2024
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>