ОНОВЛЕННЯ щодо ОТРИМАННЯ ДРОВ
ОНОВЛЕННЯ щодо ОТРИМАННЯ ДРОВ

ОНОВЛЕННЯ щодо ОТРИМАННЯ ДРОВ

Пріоритет у отриманні безоплатної деревини матимуть громадяни, житло яких постраждало від війни, які не мають роботи та доходів.

Відповідно до інформації, розміщеної на офіційних сайтах Харківської обласної військової адміністрації і Департаменту захисту довкілля і природокористування Харківської ОВА на потреби Харківщини передбачено 66 млн. 632 тис. грн. Для закупівлі і доставки дров.

Пріоритет у отриманні безоплатної деревини матимуть громадяни, житло яких постраждало від війни, які не мають роботи та доходів. 

«Кошти будуть витрачені на закупівлю дров для населення включно з доставкою до домоволодіння. Якщо комусь потрібні дрова, він може звертатися до керівництва ТГ, адже саме там формуються первинні облікові документи щодо потреб у цих дровах», - зазначає  директор Департаменту Андрій Нерета.

Наразі Департамент працює як із головами громад, так і з керівниками лісогосподарських підприємств, які будуть заготовляти деревину для опалення. За даними Андрія Нерети, законодавець обмежує максимально можливу кількість отриманих дров на домогосподарство сумою у 10 тис. грн. Проте остаточні рішення будуть прийматися головами ТГ, виходячи з конкретної ситуації в конкретній громаді.

Таким чином, виконком  Люботинської міської ради опрацьовує вже надіслані заяви щодо надання допомоги у вигляді дров і готує відповідну інформацію для Департаменту. Однак зазначаємо, що на даний час відсутня чітка інформація які саме громади, які категорії громадян отримають деревину і у який строк.

 

 

Виконавчий комітет Люботинської міської ради

 

Переглядів: 275
Дата публікації: 09:34 17.10.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>