До Дня захисників та захисниць України
До Дня захисників та захисниць України

До Дня захисників та захисниць України

Слава Україні! Слава захисникам України! Вдячні Вам за кожен ранок! Нехай Присвята Богородиця покриває Вас своїм захистом і всю нашу неньку-Україну!

Слова «Слава Україні - Героям слава» в сьогоденні набули особливого значення, вони адресовані тим, хто зі зброєю в руках захищає незалежність нашої держави, хто щосекундно дбає про спокій кожного українця.

Доблесть і честь солдатів і офіцерів - у цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.

У цей святковий день відбулась зустріч міського голови Лазуренка Леоніда Івановича з діючими військовими. За високий професіоналізм, особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, та з нагоди Дня захисників та захисниць України, міський голова нагородив наших героїв-люботинців.

Протягом багатьох віків українські воїни змінювали обладунки, зброю, військову тактику та способи формування військ та незмінним залишився волелюбний дух, незламність і здатність до саможертовності, яка дивує увесь світ. Такими є сучасні захисники і захисниці України!

Вдячні Вам за кожен ранок! Нехай Присвята Богородиця покриває Вас своїм захистом і всю нашу неньку-Україну!

Слава Україні!
Слава захисникам України!
 
Переглядів: 235
Дата публікації: 11:23 14.10.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>