30 вересня - День усиновлення
30 вересня - День усиновлення

30 вересня - День усиновлення

Дякуємо всім небайдужим до долі дітей, всім, хто розуміє, на скільки важливо для процвітання нації є виховання їх у повноцінних родинах.

 

30 вересня в Україні відзначається День усиновлення – свято добра та дитячої надії. Щиро дякуємо всім, хто долучився до цієї благородної справи, хто зігрів маленькі серця теплом та ніжністю люблячої родини.

Ви дали кожній дитині, яка зростає у Вашій сім’ї, найважливіше – щастя мати родину, відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повняться дитячим щасливим сміхом Ваші домівки, ростуть здоровими і успішними діти. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради дітей примножуються з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидають Ваші серця!

Служба у справах дітей виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області вітає зі святом родинного затишку та дитячої надії всіх, хто причетний до цього свята – усиновлювачів, опікунів, піклувальників, прийомних батьків та батьків-вихователів. Дякуємо всім небайдужим до долі дітей, всім, хто розуміє, на скільки важливо для процвітання нації є виховання їх у повноцінних родинах.

 

Начальник служби у справах дітей виконавчого комітету Люботинської міської ради

Аліна Сльота

Переглядів: 182
Дата публікації: 12:45 30.09.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
18.04.2024
19.04.2024
20.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>