Вітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА до Дня працівника освіти
Вітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА до Дня працівника освіти

Вітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА до Дня працівника освіти

Ми всі віримо, що Україна обов’язково переможе, а ми повернемося до звичайного мирного життя, і цей оптимізм ми повинні передати й нашим дітям. Будьмо сильними, й будьмо успішними! Віримо в Україну! Віримо в Перемогу!

Шановні працівники освіти!
 
Прийміть найщиріші привітання з вашим професійним святом, святом достойних людей, які займаються найшляхетнішою діяльністю – дають учням знання і готують молодь до життя в сучасному суспільстві.
Професія вчителя завжди поєднувала в собі досвід, майстерність, мудрість, енергію і вміння донести знання до своїх учнів! Для кожної людини це велике щастя мати мудрих і талановитих наставників. І саме такими є наші педагоги.
З 24 лютого ми знаходимося в новій суворій реальності, а система освіти зіштовхнулася з серйозними викликами. Та ми бачимо стійкість та силу духу освітян міської громади, які в умовах підвищеної небезпеки навчають наших дітей, постійно і невтомно займаються волонтерською діяльністю та особистим прикладом пишуть історію свого освітнього фронту. Ви – приклад справжніх патріотів України.
Щиро дякую освітянській спільноті за самовіддану і відповідальну роботу. Окремі слова вдячності ветеранам педагогічної праці, для яких освіта стала сенсом і справою життя, їй було віддано так багато знань, енергії та душевного тепла.
Щиро дякую захисникам і захисницям за можливість в українських школах навчати наших дітей українською мовою і вчити правдиву історію України, а не вигадки московської держави.
Шановні друзі, у цей складний час бажаю гідно пройти всі випробування, бо ми маємо надважливу мотивацію: виховати майбутнє нашої держави – дітей, і дати їм високий рівень освіти.
Ми всі віримо, що Україна обов’язково переможе, а ми повернемося до звичайного мирного життя, і цей оптимізм ми повинні передати й нашим дітям.
Будьмо сильними, й будьмо успішними!
Віримо в Україну! Віримо в Перемогу!
 
 
З найкращими побажаннями
міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО
Переглядів: 229
Дата публікації: 11:59 30.09.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>