ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про продовження проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць, провулків, в’їздів та тупиків Люботинської міської територіальної громади
ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
про продовження  проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць, провулків, в’їздів та тупиків Люботинської міської територіальної громади

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ про продовження проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць, провулків, в’їздів та тупиків Люботинської міської територіальної громади

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) подаються до 07.10.2022 року (включно)

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
про продовження  проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць, провулків, в’їздів та тупиків Люботинської міської територіальної громади у формі електронних консультацій
Виконавчий комітет Люботинської міської ради Харківської області інформує про продовження проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць, провулків, в’їздів та тупиків Люботинської міської територіальної громади у формі електронної консультацій та запрошує усіх бажаючих долучитись до обговорення даного питання.

Організатор громадського обговорення:

Міський голова Леонід Лазуренко, Виконавчий комітет Люботинської міської ради Харківської області.

Відповідно  до постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, на виконання розпорядження міського голови від 08.08.2022 № 98 “Про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків, в’їздів та тупиків на території Люботинської міської територіальної громади”, розпорядження міського голови від 15.09.2022 р. № 120 ”Про внесення змін до розпорядження міського голови від       08.08.2022 р. № 98”  зазначений перелік вулиць і провулків, в’їздів та тупиків, а також найменування, які пропонується їм присвоїти, визначено за пропозиціями міського голови, комісії з найменування та встановлення пам’ятних знаків із врахуванням пропозицій депутата Люботинської міської ради Харківської області VІІІ скликання Дениса АРМАНА.

Перелік вулиць, провулків, в’їздів та тупиків, які пропонуються до перейменування:

      У місті Люботин:

  • провулок Бєлгородський на провулок Загону «Азов»;
  • в’їзд Воронезький – на в’їзд 92-ї бригади ім. Івана Сірка;
  • вулиця Московська – на вулиця Збройних сил України;
  • в’їзд Кубанський – на в’їзд Кримський;
  • в’їзд Курський – на в’їзд Маріупольський;
  • в’їзд Московський – на в’їзд Збройних сил України;
  • вулиця Московська – на вулиця Збройних сил України;
  • в’їзд Ростовський – на в’їзд Запорізький;
  • в’їзд Саянський – на в’їзд Миколаївський;
  • в’їзд Тамбовський – на в’їзд Салтівський;
  • провулок Тамбовський – на провулок Салтівський;
  • вулиця Героя Радянського Союзу Юрія Чепиги – на вулиця Юрія Чепиги.

У селищі Ударне:

  • вулиця Іюнська – на вулиця Червнева;
  • провулок Іюнський – на провулок Червневий.

 

У селищі Санжари:

  • вулиця Майська – на вулиця Травнева;
  • провулок Майський – на провулок Травневий;
  • в’їзд Майський – на в’їзд Травневий;
  • тупик Майський – на тупик Травневий.

У селі Мищенки:

  • вулиця Степна – на вулиця Степова.

Зауваження та пропозиції (з відповідним обґрунтуванням) подаються до 07.10.2022 року (включно) у письмовій формі або надсилаються електронною поштою із зазначенням найменування (юридичної особи) прізвища, імені, по-батькові (фізичної особи) та адреси, на поштову адресу: 62433, Харківська область, Харківський район, місто Люботин, вулиця Слобожанська, 26 або на електронну пошту: lubotin.miska.rada@gmail.com.

 Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються  і не розглядаються.

Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення, можна отримати  у Виконавчому комітеті Люботинської міської раді за телефоном: 741-11-68; електронна пошта lubotin.miska.rada@gmail.com.

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури та держархбудконтролю виконкому Люботинської міської ради Римма КУЛАКОВА.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Люботинської міської ради за посиланням:  http://lubotin-rada.gov.ua/ протягом 5 днів після проведення громадського обговорення.

 

 

Переглядів: 279
Дата публікації: 15:06 15.09.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>