Фонду відновлення UNITED24
Фонду відновлення UNITED24

Фонду відновлення UNITED24

Мінмолодьспорту розпочинає збір коштів на відновлення молодіжної інфраструктури

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/117333

 

Кабмін ухвалив рішення щодо розширення можливостей спеціального рахунку у Національному банку України для пожертвувань у межах ініціативи фонду відновлення UNITED24, відкритого Мінмолодьспортом.

Відтепер можна перераховувати кошти на відбудову не лише спортивної, але й молодіжної інфраструктури, що була пошкоджена ворожими ракетами.

Зокрема, зібрані кошти будуть спрямовані на відновлення молодіжних центрів: поточні та капітальні ремонти будівель, реконструкції, технічне забезпечення, придбання обладнання та інвентарю.

Внаслідок військової агресії рф повністю або частково зруйновано вже 35 об`єктів молодіжної інфраструктури, сума завданих збитків сягає близько 100  млн грн. Ще 60 молодіжних об’єктів знаходяться на тимчасово окупованих територіях, тож в Мінмолодьспорту наразі немає інформації про їхній стан.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заснував фандрейзингову платформу UNITED24 для збільшення благодійних пожертв на підтримку України у світі, зокрема й шляхом об'єднання зусиль міжнародних партнерів, донорів і благодійників. Платформа працює за трьома напрямами: оборона та розмінування, медична допомога, відбудова України. 

Реквізити розміщені на сайті Мінмолодьспорту.

Переглядів: 208
Дата публікації: 15:36 06.09.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>