Привітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА з Днем знань
Привітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА з Днем знань

Привітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА з Днем знань

Із новим навчальним роком, шановна люботинська спільното! Успіхів нашим дітям і віри в свої сили та здібності!

 
Любі наші учні, шановні батьки, вчителі!
 
Швидко промайнули літні канікули в постійних сигналах повітряної тривоги, і з 1 вересня розпочинається новий навчальний рік, який є найскладнішим для наших школярів за весь час незалежності України і проходитиме в онлайн-форматі.
 
Але перше вересня, хоч і не в колі друзів на шкільному подвір’ї, все одно залишається всенародним святом, яке об’єднує школярів, педагогів і батьків, це завжди зворушлива зустріч школярів зі своїми наставниками, це особливий день, адже попереду цікавий рік навчання. Тож хай для кожного учня він буде вдалим, щоб ніколи не зникало бажання вчитися та пізнавати усе нове, і нехай знання, отримані в новому навчальному році, будуть важливою сходинкою у майбутньому до розбудови успішної України.
 
Дорогі учні, бажаю вам, щоб якомога швидше закінчилися всі складні випробування, які випали на долю вашого дитинства і юності, і на нашу рідну землю зійшла така бажана Перемога та мир!
 
Шановні освітяни, завдяки вашій професійній захопленості, творчому пошуку, ви прищеплюєте дітям любов до знань. Щира подяка вам за самовіддану працю, відповідальність, педагогічну майстерність і добро, які повсякчас ви даруєте своїм вихованцям, адже ви формуєте справжніх патріотів, від них залежатиме наше майбутнє та завтрашній день незалежної держави Україна.
 
Бажаю нашим учням, освітянам, і батькам міцного здоров’я, Перемоги та мирного неба. Хай у навчальних закладах нашої міської громади і всієї України, як і раніше, залунає дитячий гомін та веселий дзвоник, який покличе у шкільні класи за шкільні парти в неповторну країну знань.
 
Із новим навчальним роком, шановна люботинська спільното!
Успіхів нашим дітям і віри в свої сили та здібності!
Все буде Україна! Ми переможемо!
 
 
З найкращими побажаннями, міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО
Переглядів: 173
Дата публікації: 08:30 01.09.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>