Дотримання правил дорожнього руху - запорука збереження людського життя та здоров'я
Дотримання правил дорожнього руху - запорука збереження людського життя та здоров\

Дотримання правил дорожнього руху - запорука збереження людського життя та здоров'я

Соціальна реклама з безпеки на транспорті та дорогах

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/117090

 

Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» презентує соціальну рекламу з безпеки на транспорті та дорогах.

Ознайомитися із фото й відео можна безпосередньо на сайті Фонду - розділ Соціальна реклама. За словами організаторів, особливо важливо звертати увагу на тему попередження дорожньо-транспортного травматизму серед дітей та дорослих напередодні нового навчального року.

Соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей» створені дітьми в рамках щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото-та відеоробіт «Безпечна країна». Контент орієнтований в основному на підростаюче покоління та стосується правил безпечного поводження на вулицях та дорогах, на залізниці, необхідності використання світловідбиваючих елементів у темний час доби.

«У період війни питання безпеки громадян, у тому числі на транспорті та дорогах, набуло вагомого змісту. Збільшення дорожнього трафіку, пошкодження доріг, встановлення блок-постів, змусило переглянути підходи до організації дорожнього руху на місцях», - говорять у Міжнародному благодійному фонді.

Довідка. Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП», який уже більше десяти років опікується питаннями безпеки на дорогах, з метою якнайширшої популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей та дорослих та збереження людських життів, у рамках національного проекту «Безпечна країна» рекомендує до використання соціальну рекламу з питань безпечної поведінки дітей на транспорті та дорогах для подальшого розміщення її у засобах масової інформації, транспорті, зовнішній рекламі, громадських місцях, вокзалах, при центрах освіти та культури тощо. З додаткових питань звертатися за тел. +38068-466-43-82.

Переглядів: 193
Дата публікації: 10:02 19.08.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>