В єдності – наша сила!
В єдності – наша сила!

В єдності – наша сила!

Головним завданням оперативного штабу, очолюваного міським головою Леонідом Лазуренком, є забезпечення життєдіяльності об’єктів критичної інфраструктури, установ та підприємств, житлового сектора в умовах війни.

 
Друзі, тримаємося і працюємо! Сьогодні продовжується героїчне протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Вся країна об’єдналася заради однієї мети – Перемоги, задля якої необхідна спільна боротьба на усіх фронтах, в тому числі, і на трудовому.
Головним завданням оперативного штабу, очолюваного міським головою Леонідом Лазуренком, є забезпечення життєдіяльності об’єктів критичної інфраструктури, установ та підприємств, житлового сектора в умовах війни. І керівництво міської громади, і працівники служб із повною віддачею, виконуючи щоденні завдання щодо благоустрою та забезпечення порядку в громаді, постійно працюють на спільний і надважливий результат – нашу Перемогу.
За період минулого тижня комунальними службами проводилися роботи з благоустрою території громади, усувалися аварії й пошкодження на централізованій мережі водопостачання та водовідведення і виконувалися роботи з утримання житлового фонду.
Виробничим управлінням комунального господарства здійснювалося прибирання автобусних зупинок, парку відпочинку, дитячих майданчиків і вулиць міської громади. Проведені роботи з ліквідації сміттєзвалища по вул. С. Шумицького, покосу трави (вул. Деповська, вул.Злагоди, вул. 8 Березня – 2950 м); роботи по нанесенню дорожньої розмітки «Пішохідний перехід» (вул. Слобожанська), роботи по поточному ремонту зупинки громадського транспорту по вул.Шевченка, також роботи з грейдерування доріг, прибирання дорожнього змету та санітарної обрізки дерев (кладовище №1 по вул.Злагоди – 21 дерево видалено, 2 дерева кроновано).
Водопровідно-каналізаційним комунальним управлінням оперативно усувалися аварії та пошкодження на централізованій мережі водопостачання та водовідведення (вул. Ціолковського, вул. Курортна, вул. Шмідта, пров. Мюдівський, Слобожанська). Проводилася заміна ділянки водомережі (вул.Слобожанська), поточний ремонт колодязя (вул. Ціолковського), ремонт установки КУ-200 на Південних КОС та роботи із прочищення від сміття і відкачуванню стоків каналізаційних колекторів на самопливній централізованій комунальній мережі водовідведення міста (вул. Ціолковського, вул. Курортна).
Працівниками Люботинського комунального житлового ремонтно-експлуатаційного підприємства проводилися роботи з обслуговування житлових будинків, продовжувалося виконання робіт із усунення наслідків ліквідації воєнних дій на території громади (ремонт пошкодженого шиферного покриття житлового приміщення гуртожитку – заміна шиферних листів, які мають тріщини, відколи і пошкодження під час обстрілів житлового приміщення гуртожитку по вул. Володимира Винниченка); виконувалися роботи з ремонту внутрішньобудинкової мережі електропостачання житлового будинку (вул.Будівельна), виконано роботи з прочистки внутрішньобудинкової мережі водовідведення багатоповерхових житлових будинків (вул. Ціолковського, вул. Будівельна).
Роботи продовжуються і надалі, адже настрій людей значною мірою залежить від того, яким вони бачать своє місто. Тому велике значення для нас, жителів, має благоустрій наших вулиць, парків, хороше покриття доріг та підтримка їх в належному стані, тобто той важливий напрямок роботи, який здійснюється навіть у складних фінансових умовах. Кожен із нас розуміє, як непросто у теперішній важкий для країни час віднайти та викроїти із скромного бюджету міської громади кошти на підтримку нормального стану доріг, вулиць, дахів. І хоча все, що виконують наші працівники комунальних підприємств, є їх безпосереднім професійним обов’язком, та ніколи зайвими не бувають людські шана і вдячність. Адже часто їх праця залишається непоміченою і не сприймається мешканцями громади, як щось особливе. Але працівники комунальних служб постійно старанно працюють, щоб господарські комплекси громади забезпечували жителям мінімальний комфорт у цей непростий час війни.
Працюємо для своїх і тримаємося разом!
Віримо в Збройні сили України, віримо в нашу Перемогу!
Слава Україні! Героям Слава!
Альбом: В єдності – наша сила!
Альбом: В єдності – наша сила!
Альбом: В єдності – наша сила!
Альбом: В єдності – наша сила!
Альбом: В єдності – наша сила!
Альбом: В єдності – наша сила!
Альбом: В єдності – наша сила!
Альбом: В єдності – наша сила!
Альбом: В єдності – наша сила!
Альбом: В єдності – наша сила!
Переглядів: 225
Дата публікації: 15:06 08.08.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
19.04.2024
20.04.2024
21.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Проєкти рішень від 18 квітня 2024 року   18.04.2024
Розпорядження № 65 " Про скликання LV сесії Люботинської міської ради VIII скликання" від 17.04.2024   17.04.2024
Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення Люботинської міської ради Харківської області «Про встан   16.04.2024
Золочевська А. А.   12.04.2024
ЦНАП інформує: Оновили сервіси для ВПО в Дії. Оформлюйте довідку та допомогу для всієї родини   09.04.2024
Проєкти рішень від 09 квітня 2024 року   09.04.2024
Розпорядження № 60 "Про скликання LIV (позачергової) сесії Люботинської міської ради VIII скликання"   09.04.2024
Звіт про роботу Центру надання адміністративних послуг Люботинської міської ради за 1 квартал 2024 р   08.04.2024
Повідомлення про намір встановлення скоригованих тарифів на послуги централізованого водопостачання    05.04.2024
Виконавчий комітет Люботинської міської ради запрошує на роботу   04.04.2024
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>