«Не додавай роботи»:
«Не додавай роботи»:

«Не додавай роботи»:

в Україні стартувала всеукраїнська інформаційна кампанія на підтримку поліції, медиків і рятувальників

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/116444

Наразі кожен водій, велосипедист і пішохід може допомогти країні – для цього всі вони мають дотримуватися Правил дорожнього руху.

Нагадати про це українцям покликана інформаційна кампанія «Не додавай роботи», що стартувала 5 липня. Її спільно проводять Центр демократії та верховенства права і агентство комунікацій provid у межах Кампанії «За безпечні дороги».

Мета цієї кампанії – нагадати громадянам, що кожна ДТП, якої можна було б уникнути, перетворюється на додаткову роботу для правоохоронців і рятувальних служб. А в умовах війни так важливо берегти їхній час. Адже коли стається аварія, медики надають допомогу потерпілим, рятувальники – витягують людей із розбитих автівок.  А ще будь-яка ДТП (навіть без жертв) забирає час і сили поліцейських, котрі виїздять на місце пригоди та фіксують її. 

Зараз кожна секунда особливо дорога для порятунку життів. У кожної з цих служб список справ і так поповнився важливими обов’язками: поранені, завали зруйнованих будинків, виклики на підозри мінувань… За словами організаторів, багато людей хочуть допомогти, проте часто не помічають простого способу це зробити. 

Тож кампанія нагадуватиме українцям: наш щоденний внесок у місію рятувальників, медиків та поліції – не стати винуватцем ДТП і не додавати їм роботи. Дотримуватися Правил дорожнього руху зараз важливо як ніколи. До того ж, це до снаги кожному.

Переглядів: 277
Дата публікації: 17:07 06.07.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>