93-й день спротиву народу України російським окупантам, триває боротьба за нашу незалежність, нашу національну ідентичність
93-й день спротиву народу України російським окупантам, триває боротьба за нашу незалежність, нашу національну ідентичність

93-й день спротиву народу України російським окупантам, триває боротьба за нашу незалежність, нашу національну ідентичність

Всі підприємства критичної та комунальної інфраструктури працюють у посиленому режимі; магазини, аптеки, лікарні школи та підприємства функціонують у звичному режимі. Отже, ситуація сприяє тому, щоб ми працювали, сплачували податки і наближали нашу Перемогу.

У єдності – наша сила, в серці нашому – Україна!
Друзі! Тримаємося і працюємо! 93-й день спротиву народу України російським окупантам, триває боротьба за нашу незалежність, нашу національну ідентичність. Та ми довіряємо Збройним силам України і обов’язково переможемо!
Ситуація у міській громаді контрольована, життя продовжується і, не дивлячись на серйозні виклики воєнного періоду, оперативний штаб, очолюваний міським головою Леонідом Лазуренком, планомірно координує роботу усіх служб і структурних підрозділів міської ради.
Всі підприємства критичної та комунальної інфраструктури працюють у посиленому режимі; магазини, аптеки, лікарні школи та підприємства функціонують у звичному режимі. Отже, ситуація сприяє тому, щоб ми працювали, сплачували податки і наближали нашу Перемогу.
Один тиждень залишився до завершення навчального року. Із 20 травня розпочався перший етап підтвердження реєстрації випускників на участь у національному мультипредметному тесті, що складається із 3-х предметів (історії, української мови і математики). За результатами мультитестів (ЗНО) випускники 2022 року будуть вступати до вищих навчальних закладів. А в школах та дошкільних навчальних закладах проводитимуться ремонтні роботи з тим, щоб наші учні продовжували навчання в сучасних затишних класах, а маленькі громадяни виховувалися в красивих закладах. Розпочалася підготовка і до нового опалювального сезону.
На задоволення потреб переселенців працюють Управління соціального захисту населення (реєстрація внутрішньо переміщених осіб) і Центр надання адміністративних послуг (компенсація витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб). На 26 травня УСЗН зареєстровано 8600 осіб, які вимушено покинули свої домівки через обстріли, та небезпеку, і мають можливість отримати адресну державну соціальну допомогу на проживання від держави.
Щодо соціальних послуг для внутрішньо переміщених осіб, то у застосунку Дія відновлена комплексна послуга. Відтепер знову можна оформити довідку внутрішньо переміщеної особи і соціальні виплати для себе та своїх дітей у форматі онлайн. Докладніша інформація про соціальні виплати та отримання довідки ВПО на сайті Мінреінтеграції (https://www.minre.gov.ua/.../dopomoga-vid-derzhavy-dlya...). Допомога надається щомісячно з місяця звернення на період введення воєнного стану та одного місяця після його припинення чи скасування на кожну внутрішньо переміщену особу, відомості про яку включено до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб, у таких розмірах: для осіб із інвалідністю та дітей – 3 000 гривень; для інших осіб – 2 000 гривень. Також продовжується реєстрація громадян, які прихистили переселенців, для отримання компенсації за житлово-комунальні послуги. Нагадуємо, що з 1 по 5 червня власники житла, які приймають у себе вимушених переселенців, можуть повторно звернутися до ЦНАПу для написання заяви на отримання компенсації за комунальні послуги в розмірі 450 грн. на кожну особу із числа ВПО.
У рамках урядової підтримки громадян на базі освітніх закладів міської громади завтра, 28 травня, продовжимо видачу продуктових наборів «Пакет кожному громадянину».
Для громадян держава забезпечила виплату пенсій за травень, і поштове відділення Укрпошти завершило видавати пенсії нашим мешканцям.
Отже, всі заклади, установи, управління, структурні підрозділи виконкому міської ради сумлінно і відповідально працюють, і готові працювати стільки, скільки цього вимагає ситуація в країні. За цей складний період небезпеки ми довели, що здатні спільно долати будь-які труднощі і об'єднуватися задля Перемоги.
Підтримуємо своїх і обов’язково переможемо!
Слава Україні! Героям Слава!
Переглядів: 340
Дата публікації: 14:39 27.05.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Проєкт рішення "Про передачу з балансу Виконавчого комітету Люботинської міської ради FPV дронів на    24.04.2024
Проєкти рішень від 18 квітня 2024 року   18.04.2024
Розпорядження № 65 " Про скликання LV сесії Люботинської міської ради VIII скликання" від 17.04.2024   17.04.2024
Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення Люботинської міської ради Харківської області «Про встан   16.04.2024
Золочевська А. А.   12.04.2024
ЦНАП інформує: Оновили сервіси для ВПО в Дії. Оформлюйте довідку та допомогу для всієї родини   09.04.2024
Проєкти рішень від 09 квітня 2024 року   09.04.2024
Розпорядження № 60 "Про скликання LIV (позачергової) сесії Люботинської міської ради VIII скликання"   09.04.2024
Звіт про роботу Центру надання адміністративних послуг Люботинської міської ради за 1 квартал 2024 р   08.04.2024
Повідомлення про намір встановлення скоригованих тарифів на послуги централізованого водопостачання    05.04.2024
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>