Працюємо на Перемогу!
Працюємо на Перемогу!

Працюємо на Перемогу!

Основним завданням діяльності міської влади, як і в мирні часи, є вирішенням нагальних проблемних питань: забезпечення життєдіяльності громади та надання необхідних послуг її мешканцям

Друзі! Тримаємося і працюємо. Триває війна, яку веде росія на знищення нас. Та ми, об’єднані силою духу, любов’ю до рідної країни, довірою і повагою до наших героїчних Збройних Сил, робимо все можливе, щоб допомогти Україні вистояти та перемогти.
Працюємо на Перемогу! Основним завданням діяльності міської влади, як і в мирні часи, є вирішенням нагальних проблемних питань: забезпечення життєдіяльності громади та надання необхідних послуг її мешканцям.
З першого дня війни комунальники продовжували щодня чітко виконувати свою роботу задля підтримки благоустрою міської громади: вчасно вивозилися ТПВ, очищалися дороги від піщаної суміші та пилу, проходив ремонт окремих ділянок доріг, проводилася санітарна обрізка дерев та кущів, здійснювався покіс трави; громадяни отримували якісні послуги водопостачання та водовідведення.
Отже, комунальні служби працюють на своєму трудовому фронті, забезпечуючи комфорт наших громадян, і вони також потребують нашої підтримки – вчасно оплачених комунальних послуг.
 
З метою спрощення оплати за вивезення твердих побутових відходів від домоволодінь, діє Публічний договір про надання послуг із вивезення ТПВ, який укладається без підписання письмового примірника сторонами, і є підставою для появи публічно-правових взаємовідносин виконавця з усіма без винятку споживачами. Він набуває чинності з дати першої оплати за надані послуги. Тобто, оплативши першу послугу за вивезення ТПВ, господар домоволодіння автоматично стає споживачем послуг із вивезення ТПВ! (Публічний договір і квитанція на оплату у посиланні (http://lubotin-rada.gov.ua/info/page/2481).
 
Також нагадуємо про необхідність оплатити за послуги водопостачання і водовідведення. Водопровідно-каналізаційним комунальним підприємством оперативно усуваються пориви, затори та інші аварійні ситуації; ремонтні бригади працюють в посиленому режимі, насосні станції обслуговуються операторами задля забезпечення наших осель водою. Та для подальшої стабільної роботи підприємство потребує закупівлі необхідного обладнання, деталей та іншого; працівники, які виконують свою роботу кожен день, мають отримувати заробітну плату – все це потребує значних витрат. Адже робота підприємства, усунення аварій, заторів та заробітна плата співробітників Водопровідно-каналізаційного комунального підприємства безпосередньо залежить від сплати споживачами послуг. Тому звертаємося до вас із проханням сплачувати надані послуги з водопостачання та водовідведення будь-яким зручним для вас способом. А в разі нестачі коштів підприємство буде вимушене перейти на зменшення обсягу надання послуг.
Адреса сайту, де можна сплатити за послуги водопостачання онлайн, уточнити дані в абонвідділі та передати показники лічильників води: https://lubotin-wkku.org.ua/.
Шановні люботинці, наполегливо просимо вас підтримати функціонування наших комунальних підприємств, вчасно оплативши кошти за комунальні послуги. Таким чином, ми подякуємо їм за сумлінну і відповідальну роботу на користь нашої громади. Комунальники щодня виконують невидиму, але таку важливу роботу, бо впевнені, що Перемогу треба гідно зустрічати у впорядкованому місті.
Тримаємося і об’єднуємо зусилля заради Перемоги! Перемога неодмінно буде за нами! Слава Україні! Слава нашим героїчним ЗСУ!
Альбом: Працюємо на Перемогу!
Альбом: Працюємо на Перемогу!
Альбом: Працюємо на Перемогу!
Альбом: Працюємо на Перемогу!
Альбом: Працюємо на Перемогу!
Альбом: Працюємо на Перемогу!
Альбом: Працюємо на Перемогу!
Альбом: Працюємо на Перемогу!
Переглядів: 274
Дата публікації: 13:42 26.05.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>