«Пакет кожному громадянину»
«Пакет кожному громадянину»

«Пакет кожному громадянину»

У міській громаді продовжуємо видавати гуманітарну допомогу

Друзі, тримаємося!
Сьогодні минає 36 років від дня аварії на Чорнобильській АЕС, катастрофи, яка стала найбільшою екологічною катастрофою сучасності, і яку спершу замовчувало керівництво радянської держави. І як тоді Україна зіштовхнулася із викликом долі і змогла подолати наслідки аварії на ЧАЕС, так і сьогодні вистояла після захоплення російським агресором Чорнобильської АЕС та її персоналу, який перебував у заручниках окупантів. Ворог обов’язково понесе за все покарання! Як понесе покарання і за тисячі загублених життів наших українців та знищені міста і села.
Україна більше двох місяців страшною ціною захищає увесь світ. За цей час захисникам вдалося зупинити агресора та звільнити території країни. Дякуємо нашим Героям, які звільняють рідну землю ціною власного життя. Бо Україна для нас – понад усе!
У міській громаді продовжуємо видавати гуманітарну допомогу «Пакет кожному громадянину». Сьогодні у восьми освітніх закладах видано 1800 таких продуктових наборів. Як тільки будуть нові надходження, проінформуємо про можливість їх отримання. Зауважимо, що видача пакунка можлива кожному, але одноразово в даний період. Для чіткої організації видачі, нами сформовано електронний реєстр, де буде неможливою повторна видача продуктового пакета одній і тій же особі. Зважте, будь ласка, на таку особливість видачі пакунків.
Підтримуємо наших громадян і обов’язково переможемо! Бо згуртованість – це запорука міцного тилу, а міцний тил – запорука Великої Перемоги.
Переглядів: 1394
Дата публікації: 16:13 26.04.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>