З Великоднем!
З Великоднем!

З Великоднем!

Привітання міського голови Леоніда Лазуренка

Шановні мешканці міської громади та гості нашого міста.

Наближається світле свято Христового Воскресіння, яке з нетерпінням чекає весь православний світ. І приходить воно із яскравими променями сонця, подихом весни і надією на Перемогу та відродження України, бо Великдень – це перемога Христа над смертю, добра над злом, світла над темрявою.

І сьогодні, які б скорботні часи ми не переживали у цій війні, все одно перемога незламного народу України буде за правдою, бо ми боронимо свою землю і свій народ.

Нехай світле Христове Воскресіння забере всі смутки і тривоги, надасть сили і відваги нашим героїчним захисникам, і принесе в Україну довгоочікуваний мир і спокій.

Цього року свято проходитиме в умовах війни і воєнного стану, а ми знаємо, що для ворога немає ні святкових днів, ні святих почуттів, ні людяності, і в цьому вже переконався увесь світ. Тому, враховуючи рішення голови Харківської ОВА та рекомендації представників церков, нічних святкових богослужінь не буде. Триває агресія російської федерації, й існує реальна загроза нічних обстрілів по об’єктах цивільного призначення, і щоб уникнути масового скупчення людей, зберегти життя й здоров’я наших громадян, ці вимушені заходи прийняті в областях України.

У храмах нашого міста розпочнуться святкові Богослужіння 24 квітня. Кожен для себе цього дня прийме рішення щодо участі у Великодньому Богослужінні за присутності в храмі, чи через онлайн-трансляцію служби в храмах України.

Шановна громадо! Вознесімо ж спільну молитву за мир в Україні, за наших воїнів і український народ. Нехай у наших сім’ях панують мир, злагода та добробут!

 Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Воскресне й відродиться Україна!

 

З повагою, міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО

Переглядів: 301
Дата публікації: 16:49 23.04.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>