Працюємо і тримаємося
Працюємо і тримаємося

Працюємо і тримаємося

Не дивлячись на нові умови роботи у період війни, всі наші зусилля спрямовані на прагнення допомагати мужнім Збройним Силам перемагати ворога та звільняти землю від окупантів російської федерації

Працюємо і тримаємося, не дивлячись на нові умови роботи у період війни, всі наші зусилля спрямовані на прагнення допомагати мужнім Збройним Силам перемагати ворога та звільняти землю від окупантів російської федерації.
Тримається і наша міська громада. Сьогодні у громаді сумна подія – із почестями будемо ховати загиблого захисника України Павліка Руслана. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душі. Світлий спомин про мужнього захисника України назавжди залишиться в наших серцях.
Шановні друзі, із настанням весни нагадуємо вам про необхідність неухильно дотримуватися правил благоустрою. Ми знаємо, що наші мешканці люблять своє місто, і тому необхідно розпочинати роботи із прибирання прилеглої до домоволодінь території. Заздалегідь вдячні за внесок у покращення санітарного стану рідного міста.
Також нагадуємо паліям трави про кримінальну відповідальність за спалення сухої трави., а саме: у період воєнного стану паління трави можуть кваліфікувати як диверсія, це передбачено ч. 2 ст.113 Кримінального кодексу України (Вчинення з метою ослаблення держави вибухів, підпалів або інших дій, спрямованих на масове знищення людей, заподіяння тілесних ушкоджень чи іншої шкоди їхньому здоров’ю, на зруйнування або пошкодження об’єктів, які мають важливе народногосподарське чи оборонне значення вчинені в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту). Передбачене покарання, у вигляді позбавлення волі строком на п’ятнадцять років або довічне позбавлення волі, з конфіскацію майна.
Учора на території ставків та міського парку була пожежа: горіла трава. Пожежно-рятувальні служби оперативно локалізували пожежу, але ж слід пам’ятати, що це наша земля, і необхідно дбайливо відноситися до природи, дбати про її різноманіття і красу. Також просимо небайдужих громадян фіксувати факти підпалів і інформувати відповідні силові структури.
Це наша земля, і нам тут жити і працювати задля розвитку рідного краю. Залишаймося патріотами, і будьмо дбайливими господарями на рідній землі.
Допомагаємо своїм, захищаємо своє, і обов'язково переможемо!
Слава Україні! Її Героям Слава!
Переглядів: 243
Дата публікації: 11:58 30.03.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>