Місяць незламності!
Місяць незламності!

Місяць незламності!

Працюємо і перемагаємо!

Вже місяць, як вдень і вночі народ України стримує ворожу навалу. Вдень і вночі мужні, вмотивовані на Перемогу Збройні Сили України знищують ворогів на нашій землі. Нам надзвичайно складно жити в реаліях війни, але ми на своїй землі, тому не втрачаємо оптимізму, віримо у героїчні Збройні Сили, надіємося на Велику Перемогу, і все робимо для того, щоб вона якнайшвидше прийшла до нас!
У нашій міській громаді ситуація стабільна. Працюють об'єкти торгівлі, мешканці отримують пенсії та соціальні виплати на житлову субсидію.
Оперативний штаб координує діяльність усіх комунальних структур, які забезпечують життєдіяльність громади, та докладає максимум зусиль для підтримки сімей, що потрапили в складні життєві обставини, та приїжджих із Харківської області. Надійшла гуманітарна допомога із міст Ужгород та Полтави для багатодітних сімей, що знаходяться на обліку служби у справах дітей.
Ми не втомлюємося дякувати нашим благодійникам із різних областей України, нашим групам волонтерів, яких уже багато з'явилося у громаді, і які весь свій час та зусилля присвячують тим, кому це необхідно! Адже ми знаємо, що єднання Збройних Сил і народу – це запорука Великої перемоги, бо зараз воює не тільки зброя, але й єдність і сила духу народу України!
Допомагаємо своїм, захищаємо своє, і обов'язково переможемо!
Слава Україні! Її Героям Слава!
Переглядів: 300
Дата публікації: 10:56 24.03.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>