25 доба героїчного протистояння народу України російським загарбникам
 25 доба героїчного протистояння народу України російським загарбникам

25 доба героїчного протистояння народу України російським загарбникам

Не втрачаємо оптимізму, віримо у героїчні Збройні Сили, надіємося на Велику Перемогу, і все робимо для того, щоб цей омріяний нами день якнайшвидше настав

Працюємо і тримаємося, хоча вже йде 25 доба героїчного протистояння народу України російським загарбникам. Та ми не втрачаємо оптимізму, віримо у героїчні Збройні Сили, надіємося на Велику Перемогу, і все робимо для того, щоб цей омріяний нами день якнайшвидше настав.
У Люботинській міській громаді ситуація спокійна та стабільна. Оперативний міський штаб у цілодобовому режимі координує діяльність всіх комунальних служб громади.
Робота поліції, рятувальних підрозділів та команди самооборони забезпечують порядок у громаді. Дякуємо нашим мужнім чоловікам, які гідно виконують свої обов’язки.
Постійно підтримуємо категорії наших громадян, що потребують допомоги, та людей, які прибули до нас із Харківської області. Зараз налагоджена робота з реєстрації нових мешканців нашої громади та адресно надається допомога для них.
Під час воєнного лихоліття ми всі, як ніколи, повинні бути згуртовані, милосердні, адже всі ці труднощі тимчасові, і наша дружна громада неодмінно повернеться до свого звичного мирного життя.
Зберігаємо спокій! Ми обов’язково переможемо, бо нас обороняють потужні Збройні Сили України!
Слава Україні! Її Героям Слава!
Переглядів: 312
Дата публікації: 13:59 20.03.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Посилання
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>