КЗ «Люботинська ПБ ЛМР ХО» :
КЗ «Люботинська ПБ ЛМР ХО» :

КЗ «Люботинська ПБ ЛМР ХО» :

До Дня Святого Валентина

14 лютого – День Святого Валентина

Незважаючи на те, що лютий — місяць холодний та морозний, але в ньому є тепле, світле та чарівне свято всіх закоханих — день святого Валентина. Цей день в нашій країні відзначають не так давно, але він став вже досить популярним, і всі ми залюбки поринаємо в атмосферу його чарівності.
Любов — почуття світле і добре.  В цей день свої почуття ми виражаємо — «валентинкою», листівкою у вигляді сердечка, яка є незмінним атрибутом цього романтичного свята. «Валентинка» — це освідчення в коханні, за допомогою добрих та щирих слів, написаних у ній.

Люботинська публічна бібліотека підготувала літературний мікс «Яскраві барви Святого Валентина». У бібліотеці для дітей представлена виставка-презентація «Кращі Валентинки». Манченківська бібліотека-філія підготувала виставку-привітання «Кохання- найзагадковіше з усіх людських почуттів». Травнева бібліотека-філія експонує книжково-ілюстративні привітання «Найщиріші вітання у всесвітній День кохання».

Тож на передодні найромантичнішого свята року – Дня Святого Валентина, запрошуємо всіх бажаючих завітати до Люботинської публічної бібліотеки та її філій за книгою, яка подарує вам радість зустрічі з улюбленими героями, підніме настрій, стане віддушиною серед сірих буднів. А також ознайомитися з виставкою та одержати більш детальну інформацію про це романтичне свято.

Директор КЗ «Люботинська ПБ ЛМР ХО»         Олена АЛІСОВА

 

Переглядів: 316
Дата публікації: 15:20 11.02.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>