Проведено зустріч з платниками податків
Проведено зустріч з платниками податків

Проведено зустріч з платниками податків

Сьогодні заступник начальника Головного управління ДПС у Харківській області Лілія Катеринська провела зустріч з представниками бізнесу та громадськості. Захід відбувся за участі членів Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області.

Учасники зустрічі обговорили питання щодо забезпечення своєчасних надходжень до бюджетів усіх рівнів, негативні наслідки отримання заробітної плати у «конвертах», а також можливість легалізації доходів, отриманих до 1 січня 2021 року.

Як розповіла Лілія Катеринська, зараз в Україні тривають дві Кампанії декларування громадянами своїх доходів. Перша  - «класична», яка проводиться щорічно, з кінцевим терміном надання декларації  - 03 травня поточного року. У ході її проведення громадяни декларують свої статки, отримані у минулому році, якщо з них не сплачувалися  податки.

Інша – одноразова (спеціальна), яка розпочалася з 1 вересня 2021 року і триватиме до 1 вересня 2022 року. Це, так звана,  «податкова амністія»,  під час якої громадяни можуть подати виключно  в електронному вигляді спеціальну декларацію, вказати в ній «тіньові» доходи, отримані до 1 січня 2021 року, й сплатити одноразовий збір.  Слід зазначити що ставка одноразового збору значно нижче чинних ставок ПДФО.

Лілія Катеринська підкреслила, що фахівцями Головного управління ДПС у Харківській області проводиться інформаційно-консультативна робота, направлена на роз’яснення платникам податків  податкових питань.

 

Переглядів: 227
Дата публікації: 10:57 09.02.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>