Новий навчальний курс IT UpSkilling для ІТ-спеціалістів та студентів технічних спеціальностей
Новий навчальний курс IT UpSkilling для ІТ-спеціалістів та студентів технічних спеціальностей

Новий навчальний курс IT UpSkilling для ІТ-спеціалістів та студентів технічних спеціальностей

Це можливість безоплатно отримати IT-сертифікацію

Джерело: https://thedigital.gov.ua/news/noviy-navchalniy-kurs-it-upskilling-dlya-it-spetsialistiv-ta-studentiv-tekhnichnikh-spetsialnostey

 

Microsoft спільно з Мінцифри представила нову навчальну програму «IT UpSkilling». Онлайн-тренінги та вебінари розвинуть навички IT-спеціалістів та допоможуть скласти іспити після курсу. 

Це можливість безоплатно отримати IT-сертифікацію. Навчання розпочалося 20 січня та триватиме до червня 2022 року. Записатися можуть усі охочі ІТ-спеціалісти та студенти технічних спеціальностей. Вони вивчатимуть хмарні технології Azure, Data&AI, Infrastructure та Security, розробку бізнес-застосунків. 

Після завершення програми можна буде скласти іспити з основ технологій та отримати сертифікації з основ хмарного сервісу Azure, базових знань про технології машинного навчання (ML) та штучного інтелекту (AI), з основ баз даних у Microsoft Azure і дизайну та впровадженню рішень Microsoft DevOps.

Іспити можна скласти безоплатно, але за умови відвідування Microsoft Virtual Training Days. Іспити з більш поглиблених напрямків можливі лише за умови навчання на програмі. 

Під час презентації програми експерт із розвитку стартап-екосистеми, інвестицій та інновацій Міністерства цифрової трансформації Антон Мельник зазначив: «За останній рік Україна здійснила прорив у діджитал-сфері. Україна — потужний IT-хаб у світі, і ми будемо примножувати здобутки та підсилювати позиції на світовій арені, зокрема завдяки навчальній програмі “IT UpSkilling”, що дасть можливість ІТ-спеціалістам отримати підтримку від досвідчених тренерів та нові знання з провідних технологій».

Посилання на програму: https://upskilling.devrain.com/.

Програму для підвищення ІТ-навичок «IT UpSkilling» запустили компанія Microsoft разом із партнером DevRain та міжнародним партнером із навчання FastLane, за підтримки Міністерства цифрової трансформації України.

Переглядів: 525
Дата публікації: 13:07 26.01.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>