У Харкові літніх людей навчають, як створити власну справу
У Харкові літніх людей навчають, як створити власну справу

У Харкові літніх людей навчають, як створити власну справу

Проєкт реалізовано за сприяння ХОДА, Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва, у якості партнера - БФ «БО «Let’s Help!»

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/114175

Заняття для громадян віком 60+ проводяться в межах нового соціального проєкту в Харкові – Університет третього віку «Протон».

Проєкт реалізовано за сприяння ХОДА, Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва, у якості партнера - БФ «БО «Let’s Help!»

«Мета проекту – покращення якості та тривалості життя людей пенсійного віку шляхом впровадження культури навчання впродовж всього життя, розвитку діалогу між поколіннями та надання можливості безбар’єрного доступу до неформальної освіти людям у віці 60+. Проєкт є неприбутковим та функціонує на волонтерських засадах. Слухачами Університету можуть бути всі охочі, які мають пенсійне посвідчення. Навчання для слухачів безкоштовне», - зазначають організатори.    

У межах проєкту, слухачі мають можливість отримати нові знання, зокрема, на програмі «Бізнес та підприємництво», що розрахована на  активних людей, які мають бажання вести власну справу та займатись підприємництвом.

Так, за сприяння Харківського регіонального фонду підтримки підприємництва вже відбуваються заняття з дисциплін «Фінансова культура» та «Маркетинг», а незабаром будуть додані також заняття з тематики «Мікропідприємництво». Заняття відбуваються на базі та за підтримки Департаменту економіки та міжнародних відносин Харківської обласної державної адміністрації.

Крім того, студенти Університету можуть сформувати для себе індивідуальну навчальну програму з вивченням мов, економіки, комп’ютерної грамотності, основ здорового способу життя, творчих та спортивних занять тощо.

Навчальний рік для слухачів проєкту складається із двох семестрів: осіннього - з жовтня по грудень та весняного - з лютого по травень.

Набір слухачів триває постійно.

Щоб записатися на навчання, необхідно заповнити реєстраційну форму за посиланням або звернутися за телефонами:

- Фонд: +38 (057) 757 42 20;

- Регіональний представник проєкту Університет третього віку «Протон» у Харкові – Ксенія Меркулова: +38 (098) 418 65 21. 

Також запрошуються до співпраці викладачі-волонтери, які викладатимуть обраний предмет 1 раз на тиждень протягом 90 хв. та зможуть самостійно формувати свій графік. Реєстрація за посиланням.

Переглядів: 344
Дата публікації: 13:05 25.01.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
16.04.2024
17.04.2024
18.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>