У Харкові відбудеться щорічний Вертеп-Фест
У Харкові відбудеться щорічний Вертеп-Фест

У Харкові відбудеться щорічний Вертеп-Фест

Також до 19 січня проходитиме інтернет-виставка дитячих малюнків на новорічно-різдвяну тематику «Тепло взимку» та есе «Старовинні і сучасні традиції святкування Різдва у мене в родині».

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/113991

 

Цього року Фестиваль проходитиме 15-16 січня у «мішаному» форматі, тобто частина заходів відбуватиметься безпосередньо в місті, частина – в інтернеті.

На 15 січня заплановано проведення ходи вул. Сумською колядників і вертепних колективів Харкова і області. Початок – о 12.00 від майдану Конституції. По закінченні ходи – спільний спів «Нова радість стала» разом із українськими та іноземними містами.

Також цього дня відбудуться виступи колективів у військовому шпиталі, в дитячих будинках, ТРЦ.

Крім цього організатори планують транслювати в соцмережах, на сайті фестивалю, в метро, ТРЦ і супермаркетах відео з виконанням колядок, щедрівок, тематичних майстер-класів тощо, які всі охочі мали змогу надіслати заздалегідь.

Також до 19 січня проходитиме інтернет-виставка дитячих малюнків на новорічно-різдвяну тематику «Тепло взимку» та есе «Старовинні і сучасні традиції святкування Різдва у мене в родині».

По закінченні Вертеп-Фесту вийде друком збірка матеріалів «Традиції родинного святкування» з ілюстраціями – дитячими малюнками.

Збірки будуть надіслані учасникам Вертеп-Фесту, у бібліотеки, в методичні кабінети департаментів культури та освіти обласних міст України.

15 і 16 січня у прямому ефірі пройдуть «Етновечорниці». Учасники обговорять, як зберігати пісенні та інші святкові традиції в умовах пандемії; проведуть майстер-класи; поділяться кулінарними рецептами; влаштують «Колядка-баттл на виліт».

Переглядів: 302
Дата публікації: 14:42 12.01.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>