Звітує депутат Люботинської міської ради Арман Д.О.
Звітує депутат Люботинської міської ради Арман Д.О.

Звітує депутат Люботинської міської ради Арман Д.О.

РІЧНИЙ ЗВІТ (11.2020-12.2021) Депутата Люботинської міської ради Армана Дениса Олеговича

РІЧНИЙ ЗВІТ (11.2020-12.2021)

Депутата Люботинської міської ради Армана Дениса Олеговича

(лікар, приватний підприємець)

Контактні дані депутата:

 

  • контактний телефон: 0984995399
  • електронна пошта: denisarman@ukr.net

 

  • Голова фракції політичної партії «Самопоміч»
  • Заступник голови постійної депутатської комісії з питань освіти, культури,  молоді, фізкультури і спорту та питань охорони здоров’я та соціального захисту населення

 

Основні аспекти моєї депутатської діяльності за звітний рік викладені нижче.

 

Звернення громадян, депутатське реагування, захист прав і інтересів виборців. Особлива увага приділяється роботі із письмовими та усними зверненнями громадян, надання їм допомоги у складних ситуаціях, зокрема:

  • Створено умови для цілодобового контакту виборців із депутатом за телефоном та через соціальні мережі. Виборці поінформовані про можливість цілодобового звернення у разі потреби до депутата, в тому числі для здійснення заходів невідкладного депутатського реагування.
  • Проведено понад 20 виїздів депутата по зверненням громадян, в тому числі з питань забезпечення освітнього процесу (питання опалення дитячих установ), охорони громадського порядку (питання госпіталізації соціально небезпечного психічного хворого), а також щодо порушення прав мешканців міста на якісну медичну допомогу. Особливо хочу підкреслити неодноразові депутатські виїзди на звернення населення (у якості саме депутата, а не лікаря), коли лікуючі лікарі або екстрена допомога відмовляла госпіталізувати заявників або їхніх родичів до стаціонару з приводу Сovid-19 у зв’язку з відсутністю вільних місць в лікарнях. Такі ситуації неодноразово траплялись у Люботині та Манченках у березні-квітні та жовтні-листопаді 2021 року. В усіх випадках таких звернень вдалося домогтися госпіталізації у профільний стаціонар.

 

Соціальний проект. Продовжено роботу соціально-орієнтованого проекту «волонтерська невідкладна допомога», який було започатковано мною ще до обрання депутатом міськради. В рамках цього проекту цілодобово за сигналами населення виїжджав на громадських засадах для надання безоплатної невідкладної медичної допомоги постраждалим у різних небезпечних подіях (пожежі, ДТП, тощо).

 

Інформування виборців. Періодично провожу інформування виборців в соціальних мережах щодо моєї діяльності та щодо питань, які стосуються нашої громади, про вжиті заходи депутатського реагування, ініціативи, актуальні і проблемні аспекти життя міста, тощо.

     

Діяльність у міській раді. За звітній період неодноразово виступав на пленарних засіданнях, засіданнях постійної депутатської комісії по питанням охорони здоров’я, , безпеки громадян, фінансових, інфраструктурних  та інших питаннях життєдіяльності міста та громади.

Особлива увага приділялась питанням медичного забезпечення та функціонування медичних закладів міста.

За звітний період відбулось 16 сесій міської ради, 4 з яких – позачергові. За вказаний період міською радою було розглянуто 1123 проєкти рішень:

-   з питань бюджету;

-   з організаційних питань;

-   з  економічних питань;

-   з питань ЖКГ;

-   з гуманітарних питань;

-   з питань врегулювання земельних відносин.

 

Брав участь у засіданнях постійної депутатської комісії з питань освіти, культури,  молоді, фізкультури і спорту та питань охорони здоров’я та соціального захисту населення. Під час роботи профільної комісії та на пленарних засіданнях сесій міської ради неодноразово підймав гострі соціальні питання, які турбують мешканців міста та громади. Зокрема, збереження мережі шкіл та класів, діяльність та розвиток міської лікарні як багатопрофільного закладу інтенсивного лікування, робота центру сімейної медицини, питання раціонального розподілу бюджетних коштів та ресурсів громади, тощо. Підтримано створення соціального таксі на території громади, питання забезпечення програми «Доступні ліки», тощо.

 

    За звітний період, з поважних причин мною було пропущено 2 пленарних засідання та 2 позачергових пленарних засідання.

     Пропуск вищезазначених пленарних засідань та засідань постійної депутатської комісії був вимушеним у зв’язку із складною епідситуацією по місту – н еобхідністю надавати допомогу пацієнтам в якості лікаря, а також для вжиття невідкладних заходів депутатського реагування.

 

Подано як невідкладний 1 проект рішення щодо термінового відкриття у КНП «Люботинська міська лікарня» спеціалізованого відділення для надання допомоги хворим на Сovid-19. Проект був підтриманий депутатським корпусом, однак керівництвом лікарні досі таке відділення не відкрите.

 

 

Подано депутатських звернень – 38, депутатських запитів - 0.  Звернення стосувалися та адресовані:

  • Головним лікарям (директорам) лікарень Харкова та області щодо госпіталізації у ввірені їм заклади хворих на Сovid-19 люботинців та мешканців смт Манченки; надання їм належної допомоги
  • Керівництву органів внутрішніх справ різних рівнів щодо: а)поновлення у Люботині повноцінного відділу поліції; б) питань громадської безпеки та взаємодії; в) дисциплінарної відповідальності поліцейського;
  • Люботинській міській раді щодо порушення прав пацієнтів під час вакцинації від Сovid-19
  • Міністерству охорони здоров’я щодо внесення Люботинської міської лікарні до переліку опорних по Харківській області
  • Органів Держпраці та правоохоронних органів з питань можливих порушень законодавства про працю у ТД Люботин ТЧ-8 Смородине Південної залізниці за скаргами представників трудового колективу.
  • Харківській облраді щодо поновлення функціонування підстанції (відділення) екстреної медичної допомоги замість пункту постійного базування
  • ПАТ «Укрзалізниця» щодо відновлення графікової зупинки по станції Люботин поїздам далекого прямування.
  • Харківській районній раді щодо функціонування автобусного сполучення між смт Манченки та м. Харків.
  • Державній судовій адміністрації щодо зміни підсудності територій колишньої Манченківської с/р з Харківського районного до Люботинського міського суду.

 

Участь у зборах громадян. В першому півріччі 2021 року брав участь у зборах колективу оборотного депо (тепловозної колони) Люботин ТЧ-8 Смородине щодо можливих порушень їх прав на працю.

 

                                           

 

     31.12.21 р.                                                                                                        Денис АРМАН

Переглядів: 313
Дата публікації: 10:31 04.01.2022
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
19.04.2024
20.04.2024
21.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Проєкти рішень від 18 квітня 2024 року   18.04.2024
Розпорядження № 65 " Про скликання LV сесії Люботинської міської ради VIII скликання" від 17.04.2024   17.04.2024
Аналіз регуляторного впливу проєкту рішення Люботинської міської ради Харківської області «Про встан   16.04.2024
Золочевська А. А.   12.04.2024
ЦНАП інформує: Оновили сервіси для ВПО в Дії. Оформлюйте довідку та допомогу для всієї родини   09.04.2024
Проєкти рішень від 09 квітня 2024 року   09.04.2024
Розпорядження № 60 "Про скликання LIV (позачергової) сесії Люботинської міської ради VIII скликання"   09.04.2024
Звіт про роботу Центру надання адміністративних послуг Люботинської міської ради за 1 квартал 2024 р   08.04.2024
Повідомлення про намір встановлення скоригованих тарифів на послуги централізованого водопостачання    05.04.2024
Виконавчий комітет Люботинської міської ради запрошує на роботу   04.04.2024
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>