Пресвипуск до Дня працівників статистики
Пресвипуск до Дня працівників статистики

Пресвипуск до Дня працівників статистики

Указом Президента України від 02.12.2002 №1120/2002 в Україні було встановлено професійне свято – День працівників статистики, яке відзначається щорічно 5 грудня.

Ця дата пов'язана з проведенням у 2001 році Всеукраїнського перепису населення – найбільш масштабної статистичної роботи.

У сучасному світі важко уявити життя без статистичних даних. Органи державної статистики здійснюють інформаційне забезпечення моніторингу Цілей сталого розвитку в Україні. Це дозволяє своєчасно виявляти актуальні проблеми для вирішення завдань економічної, соціальної та екологічної політики та прийняття обґрунтованих управлінських рішень.

Сьогодні, в умовах цифрової трансформації, перед нами постають нові виклики та завдання, що вимагають від органів статистики упровадження передових інформаційних систем і технологій відповідно до сучасних потреб широкого кола користувачів статистичної інформації.

Працівники Головного управління статистики – це професіонали своєї справи, відповідальні, самовіддані, наполегливі й креативності фахівці, здатні вирішувати питання будь-якої складності.

Діяльність Головного управління статистики у Харківській області забезпечують 298 працівників. Питома вага жінок становить 94,6% від їх загальної кількості. Стаж роботи в системі органів державної статистики понад 20 років мають 123 працівники.

Серед загальної кількості працівників статус державного службовця мають 214 осіб, із них посади керівників обіймають 72 особи, спеціалістів – 142 особи, що складає відповідно 33,6% та 66,4%.

Вищу освіту мають 100% державних службовців, з них кожен п’ятий – дві або більше вищі освіти. Ступінь доктора філософії (кандидата наук) мають 2 працівники.

Висловлюємо шану і подяку усім працівникам статистики за відданість справі, нелегку і відповідальну працю. За високі досягнення при виконанні завдань, покладених на органи державної статистики та з нагоди професійного свята, працівники нагороджуються Грамотами та Подяками Держстату і Головного управління статистики.

Шановні працівники та ветерани статистики, вітаємо з професійним святом! Бажаємо міцного здоров’я, дружньої злагодженої роботи, творчого натхнення. Нехай кожен день вашого життя буде щасливий і радісний. Нових здобутків, вдалих звершень, процвітання і гордості за виконання почесного обов’язку!

 

Заступник начальника

Головного управління статистики

у Харківській області                                                                                     Марина ТУР

Переглядів: 261
Дата публікації: 09:13 02.12.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>