Щодо соціальних норм для розрахунку житлової субсидії у період карантину.
Щодо соціальних норм для розрахунку житлової субсидії у період карантину.

Щодо соціальних норм для розрахунку житлової субсидії у період карантину.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 року № 247 «Про особливості надання житлових субсидій», розрахунок житлових субсидій з березня 2020 по вересень 2021 включно

здійснювався з урахуванням збільшення на 50 відсотків соціальних нормативів, у межах яких надається житлова субсидія на оплату житлово-комунальних послуг, а саме на послуги водопостачання, електропостачання та газопостачання для приготування їжі за умови засобів обліку.

З 1 жовтня 2021 року розрахунок житлових субсидій здійснюється без урахування збільшених соціальних нормативів відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 06 серпня 2014 року № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування», із змінами.

Додатково повідомляємо, що розрахунок  житлових субсидій  з урахуванням збільшених на 50 відсотків соціальних нормативів буде проводитись лише за умови встановлення в регіоні «червоного» рівня епідемічної небезпеки, незалежно від кількості днів дії карантину зазначеного рівня на місяць.

 

 

Управління соціального захисту населення

Люботинської міської ради

Приєднані документи:

ДЕКЛАРАЦІЯ про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії ЗАЯВА про призначення та надання житлової субсидії
Переглядів: 305
Дата публікації: 08:46 30.11.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>