Національний конкурс «Благодійна Україна - 2021»
Національний конкурс «Благодійна Україна - 2021»

Національний конкурс «Благодійна Україна - 2021»

Триває прийом заявок

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/112929

Цьогоріч стартує 15-й за рахунком конкурс, який має на меті відзначити найкращі благодійні та волонтерські ініціативи, реалізовані протягом 2021 року.

У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2021 року. 

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, отримувачі благодійної допомоги (за згодою благодійника) та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.com до 7 березня 2022 року (включно). До неї також доцільно додати фотографії (не більш ніж 5 шт.), посилання на інформацію про благодійну чи волонтерську діяльність учасника конкурсу, що розміщена в інтернеті, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які краще характеризують діяльність учасника конкурсу.

Цьогоріч оргкомітетом конкурсу визначено 25 конкурсних номінацій, у яких заявка може брати участь. Заповнюючи заявку, необхідно обрати одну, або декілька номінацій під які підпадає діяльність організації чи проєкт.

У кожній з номінацій визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможець буде оголошений на церемонії нагородження, що відбудеться навесні 2022 року у Києві. 

Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» – унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра».

Лауреати, які посядуть друге та третє місце, нагороджуються спеціальними дипломами.

Детальна інформація про конкурс – тут.

Переглядів: 298
Дата публікації: 16:46 16.11.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>