ОГОЛОШЕННЯ
ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

про засідання комісії щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності

       На виконання вимог абзацу 6 пункту 7-1 Порядку здійснення державного архітектурного контролю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від «23» травня 2011 року № 553 (зі змінами), відділ з питань містобудування, архітектури та держархбудконтролю виконавчого комітету Люботинської міської ради повідомляє:  «20» жовтня 2021 року о 10 год. 00 хв. за адресою: 62433 Харківська область м. Люботин вул. Слобожанська, 26 у приміщенні будівлі виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області на першому поверсі к. 18 відбудеться засідання комісії щодо розгляду звернень у сфері містобудівної діяльності:
1.Бабаджанова Вікторія Олександрівна
(найменування юридичної особи/прізвище, ім’я, по батькові заявника)
щодо проведення будівельних робіт з порушенням норм чинного законодавства за адресою: Харківська область Харківський район м. Люботин вул. Шевченка № 124 Сінікчияном Артемом Арсеновичем
(суть звернення, найменування юридичної особи/прізвище, ім’я, по батькові особи замовника будівництва)
            Відділ попереджає, що у разі неявки замовника або його представника після належного їх повідомлення у спосіб, визначений абзацом шостим цього пункту, заява розглядається без його участі, а у разі неявки заявника розгляд заяви переноситься на іншу дату, про що замовник і заявник повідомляються у спосіб, визначений абзацом шостим цього пункту, У разі повторної неявки заява залишається без розгляду(абз. 9, 10 пункту 7-1 Порядку здійснення державного архітектурного контролю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від «23» травня 2011 року № 553).
       Заявник, замовник та/або їх представники мають право надавати пояснення та подавати додаткові матеріали з питань, зазначених у зверненні.
      Обов’язково мати при собі документ, що посвідчує особу, у разі участі представника (додатково) – документ, що посвідчує його повноваження (довіреність).
 
Головний спеціаліст  відділу
з питань містобудування,
архітектури та держархбудконтролю
виконавчого комітету
Люботинської міської ради
Харківської області                                                                    Римма КУЛАКОВА
Переглядів: 470
Дата публікації: 13:39 13.10.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>