30 вересня Україна відзначає день усиновлення
30 вересня Україна відзначає день усиновлення

30 вересня Україна відзначає день усиновлення

Пріоритетнішою формою влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, в сім’ї громадян є усиновлення.

Це свято доброти та  милосердя  яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Це національне свято усиновителів, опікунів, прийомних батьків, батьків-вихователів, що прийняли в свої сім’ї дітей, які при різних обставинах втратили рідних батьків.

Усиновлення – це важливий і відповідальний крок, який потребує великої духовної сили, віри, надії, любові та мудрості.

З метою забезпечення права кожної дитини на виховання в сім’ї, в Україні швидкими темпами розвивається система усиновлення, яке є прикладом відродження справжніх родинних цінностей та збереження сім’ї.

Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

На сьогоднішній день на території Люботинської ОТГ функціонує 3 прийомні сім’ї, в яких виховується 5 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, 1 дитячий будинок сімейного типу, в якому 8 дітей-вихованців та 7 діток, усиновлених громадянами громади. Ці сім’ї дали кожній дитині найважливіше – щастя мати родину, батьківську турботу і тепло. Але є хлопчики і дівчатка, які ще чекають такої бажаної для них родини.

Бажаємо батькам і дітям міцного здоров’я, віри в добро, натхнення, терпіння і обов’язково любові. Хай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай Ваше життя буде безхмарним та заможним.

Нехай прийняте Вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у Вашому житті. Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть вам у будівництві міцного, довголіття власної родини.

Для отримання більш детальної інформації Ви можете звернутися до служби у справах дітей виконавчого комітету Люботинської міської ради Харківської області за номером: (057)7410199, або завітати до нас за адресою: вул. Ушакова, 1-а, м. Люботин, Харківська область.

З повагою,  Служба у справах дітей

Переглядів: 245
Дата публікації: 16:22 30.09.2021
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
30.03.2024
31.03.2024
01.04.2024
Докладніше
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Нові та оновлені сторінки
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>